FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // Bogdan Vintilă, idee revoluționară în derby: sistem cu 3 fundași centrali pus în practică după pauză

Articol de - Publicat duminica, 02 februarie 2020 21:27

CFR CLUJ - FCSB // Bogdan Vintilă (47 de ani), antrenorul roș-albaștrilor, l-a schimbat la pauză pe Marko Momcilovic (32 de ani, fundaș stânga) cu Darius Olaru (21 de ani, mijlocaș ofensiv), iar sistemul vicecampioanei României s-a transformat complet.

Astfel, din 4-3-1-2, sistemul inițial, FCSB a trecut la 3-4-1-2, după ce Nedelcu a coborât între cei doi stoperi: Bălgrădean - Planic, Nedelcu, Cristea - Crețu, Moruțan, Olaru, Oaidă - Tănase - Coman, Man.

CFR CLUJ - FCSB // Bogdan Vintilă a schimbat sistemul

Noul modul tactic a fost încercat și în cantonamentul de pregătire din această iarnă, iar Mihai Stoica, directorul sportiv al lui FCSB, a declarat că acesta va fi testat și în campionat - fapt confirmat. 

„La Steaua se lucrează mai multe module tactice. E posibil să apară surprize pe parcurs. Nu este o schimbare definitivă. Bogdan Vintilă este destul de bine pregătit tactic ca să facă jucătorii să evolueze în mai multe sisteme. E posibil să ne vedeți cu trei fundași centrali, e posibil să ne vedeți cu un număr 9” - MM Stoica

Redacția GSP, evacuată de polițiști din cauza unei amenințări cu bombă. Emisiunea GSP Live, „ediție specială” lângă dubele Poliției 

vezi și:

CFR CLUJ - FCSB // FOTO Teren de județeană la derby! Care sunt zonele cele mai afectate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
423258808224442
Ion Vasile  •  02 Februarie 2020, 22:05

Bai ciobanilor voi aveți fundaș de meserie (soiledis)și îl băgați pe oaida . Huo Becali ești o rușine nenorocita nu te mai suport. Ai devenit un *** îți bați joc de echipa u faci schimbările.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

whiteredarad
whiteredarad  •  02 Februarie 2020, 22:05

FCSB a plecat la meci , sustinuta de ziaristi ( apropos, imi place "revolutia" lui Vintila... fara joc de atac, incercare disperata de a scoate egal), de comentatorii DIGI, ( mereu plangarti si lipsiti de obiectivitate, in faviiarea FCSB ) si desptul de des sustinuti de de Kovacs. Totusi fara o ocazie,fara o idee de atac far i idee tactica FCSB nu a jucat nimic, si " a obtinut" ...ce merita. Pentru sustinatorii FCSB le spun ca nu trebuie sa fii filozof ca sa vezi ca la mijloc FCSB a fost dominat total. Vax si Coman, vax si Man, vax si Morutan, cei 3 fiind , de departe in minus, fara eficienta. Inca un an fara titlu, cred ca Ciobanu va muri de inima rea !

108756930351862
Sean Ainiut  •  02 Februarie 2020, 22:02

L-a schimbat a saracie...cum vrei tu sa bati Cfr campioana ultimelor sezoane cu olaru,morutan,man,coman,tanase toti in acelasi timp daca il aveau pe Pintilii poate dar baiatu' s-a retras Fcsb nu mai are experienta in echipa,chiar si Ov.Popescu...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează