FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB. EXCLUSIV Un conducător al campioanei i-a cerut lui Dan Petrescu să joace ofensiv: „Să nu-mi dea emoții, pentru că sufăr mult!”

CFR Cluj - FCSB e primul derby de după reluarea campionatului +23   FOTO
CFR Cluj - FCSB e primul derby de după reluarea campionatului

Articol de - Publicat sambata, 13 iunie 2020 22:17

CFR CLUJ - FCSB. A început numărătoarea inversă până la derby-ul din „Gruia” dintre CFR Cluj și FCSB, iar oamenii din anturajul echipei lui Dan Petrescu sunt deja conectați la miza meciului de duminică seara.

  • CFR Cluj – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00. Meciul este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, a prefațat în exclusivitate pentru GSP.ro derby-ul cu FCSB. Mizează pe o victorie cu 2-0 și speră ca Dan Petrescu să nu-i mai provoace emoții. 

„Sunt foarte încrezător, absolut! Să sperăm că mâine seară vom fi veseli. Foarte bine că Gigi Becali a spus că FCSB e peste noi din punct de vedere valoric. Niciodată n-am să-l contrazic. Dacă așa crede...vom vedea mâine, nu mai e mult.  

Am emoții, sigur, întotdeauna am. Am emoții chiar și la un meci simplu, cu atât mai mult la această partidă. Dacă am câștiga meciul de mâine și apoi pe cel cu Craiova, aș putea spune că matematic sunt șanse foarte mari să luăm campionatul”, a declarat Ștefan Gadola, în exclusivitate pentru GSP.RO. 

„Dan Petrescu îmi dă emoții întotdeauna”

Gadola, personaj cu mare vechime în conducerea campioanei României, s-a încumetat să ofere un pronostic pentru derby-ul CFR Cluj - FCSB.

„Va fi victorie pentru noi. Voi spune 2-0. Sper să fie 1-0 la pauză, că Dan Petrescu îmi dă emoții întotdeauna. Aș vrea să avem un avantaj de un gol la pauză pentru că sufăr foarte mult”, a declarat Ștefan Gadola, în exclusivitate pentru GSP.RO. 

CFR CLUJ - FCSB. EXCLUSIV Un conducător al campioanei i-a cerut lui Dan Petrescu să joace ofensiv: „Să nu-mi dea emoții, pentru că sufăr mult!”
  • Ștefan Gadola e acționar minoritar la CFR Cluj.

VIDEO. Match Preview CFR Cluj - FCSB: 

FOTO. Imagini de la ultimul meci direct dintre CFR Cluj și FCSB: 

+19 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Decizie-surpriză la CFR! Jucătorii nu se așteptau la asta cu o zi înainte de superduelul cu FCSB

CFR Cluj - FCSB. Dan Petrescu valorează aproape cât tot clubul lui Gigi Becali!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
emil1986
emil1986  •  14 Iunie 2020, 11:40
Postat de emil1986 pe 14 Iunie 2020, 11:25

Pai normal, Dancu e o persoana f. influenta in Romania, *** Asa ca ... aceasta echipa trebuie avantajata, inclusiv de arbitri.

Ba, de ce cenzurati adevarul, copiilor de securisti, daca nu sustinatorii sau slujitorii lor????

emil1986
emil1986  •  14 Iunie 2020, 11:25
Postat de Mihai Precup pe 14 Iunie 2020, 09:41

Nu știu cum se face că la meciurile cfr-ului cu Steaua pot arbitra doar Hațegan și Kovacs, ambii arbitrii de casa ai cfr-ului care meci de meci inventează macar 1 penalty pt dan penalty et comp.

Pai normal, Dancu e o persoana f. influenta in Romania, *** Asa ca ... aceasta echipa trebuie avantajata, inclusiv de arbitri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

635354643736741
Alex Sumandan  •  14 Iunie 2020, 10:11

FCSB (Steaua)-CeFeRe Calatori din Cluj 1-0

Vezi toate comentariile (38)
Comentează