FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // Dorinel Munteanu trage un semnal de alarmă în cazul lui Mihai Pintilii: „E forțat! Nu aș spune că e gata”

Mihai Pintilii
Mihai Pintilii

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 20:04

CFR Cluj și FCSB se vor duela duminică în derby-ul play-off-ului, iar mijlocașul Mihai Pintilii, 34 de ani, forțează pentru a fi pe teren.

  • Derby-ul CFR - FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:00, pe TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.
  • CFR Cluj e lider în Liga 1 și are 3 puncte avans față de rivala FCSB. La egalitate de puncte, ardelenii vor câștiga titlul, indiferent de meciurile directe, deoarece „roș-albaștrii” au beneficiat de rotunjire la înjumătățirea punctelor.

Dorinel Munteanu, fost antrenor la FCSB, a vorbit despre Mihai Pintilii și a spus că jucătorul este forțat și are nevoie de o perioadă mai mare de recuperare.

Nu m-aş gândi să spun că Pintilii este gata din punct de vedere sportiv. El are resurse, o demonstrează meci de meci.

Problema, din punctul meu de vedere, este recuperarea lui. Eu cred că este puţin forţat să evolueze, iar de la o vârstă ai nevoie de o recuperare mult mai mare față de un jucător de 22, 23 de ani. Nu cred că e un fotbalist terminat, dar părerea mea este că perioada lui de recuperare este una prea scurtă.

Mihai este jucătorul care pune foarte mult suflet, este decisiv. Mi s-a întâmplat la fel la Steaua, când am revenit din campionatul german. Au spus că, la ruptura pe care am avut-o, trei săptămâni sunt de ajuns pentru a reveni, iar la următorul meci am intrat, am făcut ruptură şi am stat trei sau patru luni de zile”, a declarat Dorinel Munteanu pentru Prosport.

6,10e media notelor GSP ale lui Pintilii în actualul sezon, în toate competițiile; e pe locul 2 la FCSB, după Gnohere (6,29)

Citește și:

Titlul se decide la vraci! Cele două rivale fac eforturi uriașe pentru ca Țucudean și Pintilii să fie pe teren în derby » Fără ei s-au pierdut 40% din puncte!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează