FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

VIDEO Charalambous anunță 4 absențe la FCSB pentru meciul cu CFR Cluj

Elias Charalambous, antrenorul FCSB
Elias Charalambous, antrenorul FCSB

Articol de , , - Publicat sambata, 13 aprilie 2024 16:00 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 16:29

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul principal de la FCSB, a prefațat meciul cu CFR Cluj de duminică seara, ora 21:00, dezvăluind cele 4 absențe din tabăra roș-albastră.

Victorioasă în primele 3 partide din play-off, FCSB are parte de o deplasare complicată în runda a patra, în Gruia, pe terenul CFR-ului, echipă vitalizată de succesul cu Rapid din etapa precedentă, 4-1.

Florinel Coman, în Qatar? Charalambous e ferm convins: „Dacă aș fi adversarul lui...”
FCSB
Florinel Coman, în Qatar? Charalambous e ferm convins: „Dacă aș fi adversarul lui...”

„Știm că ne așteaptă un meci dificil, contra unei echipe care în ultima etapă a învins în deplasare un adversar tare. Știm că va fi greu. În startul acestui play-off am demonstrat că traversăm un moment bun, băieții se descurcă bine, dar mâine va fi un meci nou, trebuie să jucăm la cel mai bun nivel pentru a obține cele 3 puncte.

Trebuie să fim foarte atenți mai ales în acest punct al sezonului. Vom continua să facem ceea ce am făcut de la începutul campionatului, să ne concentrăm 100% doar pe următorul meci. Vrem să menținem atmosfera bună din cadrul echipei, doar la asta ne gândim.

Jucătorii sunt foarte serioși și concentrați la toate antrenamentele, iar asta ne face pe noi, antrenorii, fericiți. Nu se comportă diferit, totul este la fel și trebuie să menținem această mentalitate câștigătoare”, a spus Elias Charalambous, antrenorul FCSB, despre duelul de duminică seara.

Elias Charalambous anunță cei 4 accidentați înainte de CFR Cluj - FCSB

Cipriotul nu se va putea baza pe 4 oameni, toți scoși din ecuație de problemele medicale cu care se confruntă. Dintre aceștia, titular cert înainte de accidentare era doar Alexandru Băluță.

Băluță nu va juca mâine, nu este la 100%. La fel Ovidiu Popescu, Panțîru și Luis Phelipe, ei nu vor juca”, a transmis Charalambous.

Referitor la schimbările de pe banca tehnică a CFR-ului, echipa fiind condusă interimar de Ovidiu Hoban și Francisc Dican, Charalambous a spus:

„Nu știu cine conduce la CFR Cluj, dar cu siguranță au un antrenor. Când au învins-o pe Rapid, au avut pe cineva, un antrenor. Uneori nu suntem corecți față de oamenii de acolo. Trebuie să fim, pentru că acel rezultat nu se datorează numai jucătorilor.

Au schimbat unele lucruri la stilul de joc, i-am analizat, știm ce fac, dar cel mai important este ce vom face noi. Am văzut cu Rapid ideile pe care le are noul lor antrenor. Sigur, a fost doar un meci, există dubii, dar avem o idee”.

CFR are jucători buni, mai ales în față, rapizi, buni 1 la 1, dar cred că și noi avem jucători buni, care pot face diferența.

- Elias Charalambous, antrenor principal FCSB

Înaintea meciului direct, FCSB și CFR Cluj sunt despărțite de 10 puncte. În sezonul regulat, FCSB a câștigat în tur, 1-0. La retur, în Gruia, a fost 1-1, goluri Tachtsidis, respectiv Darius Olaru.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește mai multe știri despre FCSB:

O săptămână până la FCSB - Rapid, dar biletele se dau ca pâinea caldă!
FCSB - RAPID
O săptămână până la FCSB - Rapid, dar biletele se dau ca pâinea caldă!
Știm arbitrul care va conduce derby-ul CFR Cluj - FCSB
DELEGARE
Știm arbitrul care va conduce derby-ul CFR Cluj - FCSB

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
Randoomlegend
Randoomlegend  •  13 Aprilie 2024, 23:10
Postat de lefter_popescu pe 13 Aprilie 2024, 19:30

Amice, parca Gigi Valiza este suspendat 6 luni și chiar dacă face ce vrea cu decizia comisiei ( o ignora din toate pozițiile pt ca FRF și Liga dorm pe ele și nu au curajul sa aplice regulamentul cu acest personaj nociv ) , nu cred ca va baga 11 oi pe teren...

nu are nicio logica commentul. tau bai septare. dar clona fc r dupa plecarea lui sucu se desfiinetaza. clona fc r nu este rapid. unde a jucat rapid in sezonul 2016-2017?exact.

istet10
istet10  •  13 Aprilie 2024, 20:04

Practic nu joaca Baluta

lefter_popescu
lefter_popescu  •  13 Aprilie 2024, 19:30
Postat de Randoomlegend pe 13 Aprilie 2024, 18:10

asa ca si o gluma,cel mai periulos ar fi sa fim campioni inca de etapa viitoare,pentru ca becali ar fi in stare sa bage juniori in ultimele 5 etape si sa pierdem ultimele 5 meciuri la scor.

Amice, parca Gigi Valiza este suspendat 6 luni și chiar dacă face ce vrea cu decizia comisiei ( o ignora din toate pozițiile pt ca FRF și Liga dorm pe ele și nu au curajul sa aplice regulamentul cu acest personaj nociv ) , nu cred ca va baga 11 oi pe teren...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează