FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // EXCLUSIV VIDEO Vasile Miriuță explică ce avantaj are CFR Cluj cu FCSB » Anunț surprinzător despre fanii din Gruia: „Depinde cine marchează prima”

Vasile Miriuță
Vasile Miriuță

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 16:10

CFR Cluj - FCSB se joacă azi, de la ora 21:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport. Duelul poate decide lupta la titlu.

  • CFR Cluj e lider în Liga 1 și are 3 puncte avans față de rivala FCSB. La egalitate de puncte, ardelenii vor câștiga titlul, indiferent de meciurile directe, deoarece „roș-albaștrii” au beneficiat de rotunjire la înjumătățirea punctelor.

Vasile Miriuță, antrenorul lui Hermannstadt și fost tehnician la CFR Cluj, a analizat derby-ul play-off-ului. Miriuță mizează pe victoria clujenilor și a spus că fanii vor fi împărțiți.

 

 

„Nu cred că se joacă titlul în această seară. E o finală între cele mai bune echipe din campionat. Sunt trei puncte diferență între ele.  Celor de la CFR Cluj le ajunge și egalul în această seară. Dacă vor bate, în proporție de 90% vor fi campioni. Nu există antrenor care să joace la egal. Petrescu își va dori să câștige, dar un rezultat de egalitate îi va conveni. Nu cred că vor fi goluri multe. Zic că bate CFR Cluj cu 2-1.

Eu am antrenat la CFR și când au fost meciurile cu FCSB, a fost împărțit publicul. Cred că și în seara asta fanii vor fi împărțiți. Dar depinde în ce direcție va merge jocul. Dacă CFR începe bine și va marca, stadionul va fi cu ea. Dacă FCSB va începe bine și va înscrie, fanii vor ține cu FCSB. Au fost cazuri în care părea că ești la București”, a declarat Vasile Miriuță pentru Gazeta Sporturilor.

 „Delegarea lui Kovacs este foarte bună. Poate este cel mai bun arbitru român la ora actuală. Va fi imparțial și va conduce foarte bine” Vasile Miriuță

„Nu e ușor pentru CFR. Țucudean a marcat goluri decisive și normal că se simte lipsa lui. Omrani și Bud sper să compenseze lipsa lui, dar nu cred că va fi posibil” Vasile Miriuță

Echipe probabile:

CFR  Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Mureșan, Camora - Bordeianu - C. Deac, Djokovici, Culio, B. Omrani - Bud
Rezerve: Fernandez, Ad. Păun, Ioniță II, Costache,Boli,Lang, Hoban
Absent:
Țucudean (accidentat)
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, I. Cristea, Planici, J. Morais - Nedelcu, L. Filip - Man, Tănase, Coman - Gnohere
Rezerve:A. Vlad, Moruţan, Hora, Rusescu, Stoian, M. Roman I, Teixeira
Absenți:
Pintilii, Bălașa, Momcilovici, Al. Stan (accidentați) 
Antrenor: Mihai Teja

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
sibman
sibman  •  15 Aprilie 2019, 09:47

Cred ca ar fi mai bine ca Miriuta sa-si vada de propria echipa, caci numai asta n-o face.

blatistu49
blatistu49  •  14 Aprilie 2019, 18:44

parca simte ceva MIRIUKA suspect lauda clona simte ceva exploziv

nu_au_brand_si_nici_stadion
nu_au_brand_si_nici_stadion  •  14 Aprilie 2019, 18:36

Neavând stadion, FC FCSB joacă mereu în deplasare.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează