FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // EXCLUSIV VIDEO Viorel Hizo prefațează derby-ul CFR - FCSB: cine poate decide meciul, marele avantaj al CFR-ului și sfat pentru Teja: „Așa aș juca”

Viorel Hizo
Viorel Hizo

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 15:09

CFR Cluj - FCSB se joacă azi, de la ora 21:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport. Duelul poate decide lupta la titlu.

  • CFR Cluj e lider în Liga 1 și are 3 puncte avans față de rivala FCSB. La egalitate de puncte, ardelenii vor câștiga titlul, indiferent de meciurile directe, deoarece „roș-albaștrii” au beneficiat de rotunjire la înjumătățirea punctelor.

Viorel Hizo a prefațat pentru Gazeta Sporturilor duelul dintre CFR Cluj și FCSB. Fostul antrenor a spus că echipa lui Dan Petrescu are o organizare de joc mai bună, dar că Florinel Coman și Dennis Man pot aduce victoria roș-albaștrilor printr-o acțiune individuală.

 

 

„În orice joc se poate întâmpla orice. Oricine poate să câștige. Cred că totuși că CFR are un plus. Are o organizare bună, are maturitate în joc, evoluează acasă și are o echipă mai omogenă.

Nu putem să ne așteptăm la un scor fluviu. Jocul echipelor lui Dan Petrescu nu a fost niciodată spectaculos, dar a fost eficient. Dan Petrescu știe mereu să joace la rezultat. Nu se aruncă în atac, nu se descoperă, nu dă spații adversarilor.

În acest context, pot interveni execuțiile sau acțiunile individiuale ale unor jucători, care pot să decidă singuri soarta unui meci. Jucătorii de la FCSB pot rezolva meciul, dacă apar spațiile necesare. Floriel Coman sau Man pot fi acești jucători, dacă au spațiu pentru a accelera”, a declarat Viorel Hizo pentru GSP.RO.

„Campionatul nu se închide în această etapă. Orice se poate întâmpla. Orice echipă poate avea un moment de cădere” Viorel Hizo

Viorel Hizo: „Lipsa lui Țucudean se vede!”

Viorel Hizo a spus că CFR Cluj va avea de suferit din cauza lipsei atacantului George Țucudean și a lăudat linia de mijloc a echipei lui Dan Petrescu.

„Lipsa lui Țucudean de la CFR se vede. E un jucător care printr-o execuție poate decide meciul. Este foarte importantă absența lui Țucudean.

Eu, dacă aș fi la FCSB, aș juca cu Hora și Gnohere. Jocul este foarte important. Nu știu dacă aș începe așa, dar ar fi foarte bine să poți avea două vârfuri.

CFR are mijlocași foarte buni, echilibrați, cu experiență. Damjan Djokovici are multe goluri marcate. E mereu la locul potrivit și înscrie”, a adăugat fostul antrenor.

 

 

Echipe probabile:

CFR  Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Mureșan, Camora - Bordeianu - C. Deac, Djokovici, Culio, B. Omrani - Bud
Rezerve: Fernandez, Ad. Păun, Ioniță II, Costache,Boli,Lang, Hoban
Absent:
Țucudean (accidentat)
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, I. Cristea, Planici, J. Morais - Nedelcu, L. Filip - Man, Tănase, Coman - Gnohere
Rezerve:A. Vlad, Moruţan, Hora, Rusescu, Stoian, M. Roman I, Teixeira
Absenți:
Pintilii, Bălașa, Momcilovici, Al. Stan (accidentați) 
Antrenor: Mihai Teja

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
whiteredarad
whiteredarad  •  14 Aprilie 2019, 18:14
Postat de Manu Ion pe 14 Aprilie 2019, 16:03

Hora in locul lui Nedelcu și fcsb le da de la trei in sus lui CFR ! Fără arbitri CFR era in locul Craiovei .

FCSB a fost mereu ajutata de fluierasi. Acolo incoerenta patronului, docilitatea a antrenorului si desele schimbari, de formula distrug. Sa iti bati joc de unul care a jucay, destul de4 mult, in Seria A ( Stoian) e ..incredibil ! FCSB poate castiga doar cu penalty la simularea lui Tanase. Veti vedea pina si Kovacs ii va ajuta !. Dar CFR, daca marcheaza repede va fi greu de batut. Pariul exact este "pina in 3 goluri". sint tare curios si mi-as dori sa joace tucudean si sa si marcheze

herman25
herman25  •  14 Aprilie 2019, 17:45
Postat de Manu Ion pe 14 Aprilie 2019, 16:03

Hora in locul lui Nedelcu și fcsb le da de la trei in sus lui CFR ! Fără arbitri CFR era in locul Craiovei .

Ba nene de unde hector iesiti? Inteleg multe dar prostia voastra ma uimeste.

samertx
samertx  •  14 Aprilie 2019, 17:30
Postat de lapusneanul pe 14 Aprilie 2019, 17:20

plus avram in locul lui kovacs....:)

plus Meme pe bancă+ telefonul, plus maseorul pe lista scurtă. :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează