FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR Cluj, alături de Mihai Neșu » Gestul umanitar pregătit de oficialii campioanei la derby-ul cu FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 15:36 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 16:02

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei #5 din play-off-ul Ligii 1. Meciul din Gruia se va disputa cu casa închisă, iar suporterii prezenți la partida de pe „Dr. Constantin Rădulescu” vor putea dona bani pentru fundația lui Mihai Neșu.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă de la ora 20:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Look Sport.

Potrivit prosport, vor fi instalate 3 urne la stadion, unde fanii vor putea dona. De asemenea, suporterii prezenți la meci vor avea posibilitatea să doneze și prin SMS, datorită unui panou publicitar care va fi instalat la marginea terenului.

Are 3 titluri în Liga 1 și e ferm: „Tavi Popescu trebuie să plece acum de la FCSB”
FCSB
Are 3 titluri în Liga 1 și e ferm: „Tavi Popescu trebuie să plece acum de la FCSB”

CFR Cluj se implică în campania umanitară a lui Mihai Neșu

Fostul fotbalist a lansat o campanie de ajutorare a copiiilor cu dizabilități neuromotorii, iar campioana CFR Cluj încearcă să îl ajute pe Mihai Neșu în proiectul său umanitar. Astfel, suporterii prezenți la derby-ul dintre clujeni și FCSB pot dona pentru campania de ajutorare a copiiilor cu dizabilități.

Fundația Mihai Neșu construiește un centru de recuperare

Mihai Neșu, prin intermediul Fundației pe care o conduce, luptă să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități, lângă Oradea. Pentru a-l ajuta, poți trimite SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Vei dona lunar suma de 2 euro.

Prezent la partida dintre FCSB și Voluntari, 4-0, din etapa a patra din play-off, Mihai Neșu a ținut să transmită un mesaj: „Dacă tot am venit la București, am zis să văd și eu un meci. Am adus și urnele de la fundație, mai strângem bani. S-au scumpit materialele de construcție, ne-a dat puțin peste cap asta în construcția noului complex de recuperare.

Trebuie să strângem 1,8 milioane de euro, mai mergem la emisiuni, ne mai întâlnim cu sponsori și acoperim deficitul acesta de buget, să nu oprim proiectul. Cine vrea să ne ajute, să trimită un SMS la 8844, cu mesajul CRED, așa donează 2 euro. Ne bazăm foarte mult pe sprijinul oamenilor, aproape jumătate din ce am strâns a venit de la oameni. Sperăm să facem un colț de rai pentru acești copii cu dizabilități”, a adăugat Mihai Neșu.

Citește și:

Andone, îngrozit de criza de la Dinamo: „Doamne, ce e acolo! Au făcut o greșeală mare”

Câți fani va avea FCSB cu CFR Cluj: „S-au dat toate biletele”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cfrinho
cfrinho  •  17 Aprilie 2022, 17:29
Postat de planetfun pe 17 Aprilie 2022, 16:18

Un gest minunat. Respect, CFR !

E un gest normal, oameni ca Mihai Nesu sunt valori nationale si trebuiesc promovati.

planetfun
planetfun  •  17 Aprilie 2022, 16:18

Un gest minunat. Respect, CFR !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează