FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

„Am câștigat, dar ne-au furat!” » Becali a intrat la TV după CFR - FCSB: „Gol valabil, am bătut 2-1!”

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB
Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 23:01 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 23:04

Gigi Becali (65 de ani) a intervenit la TV la scurt timp după CFR Cluj - FCSB 1-1. Patronul echipei oaspete se consideră câștigătorul partidei, considerând că golul lui Florinel Coman a fost anulat eronat.

CFR Cluj a deschis scorul în derby-ul cu FCSB, fiind echipa care a intrat mai bine în meci, însă FCSB a revenit. În partea a doua, la scorul de 1-1, Florinel Coman a înscris un gol superb, dar reușita i-a fost anulată, arbitrul Sebastian Colțescu considerând că Valentin Crețu l-a faultat pe Otele în faza de construcție.

La câteva zeci de minute după meci, Gigi Becali a intrat la TV și a opinat că FCSB „a fost furată”. Latifundiarul consideră că duelul dintre Crețu și Otele a fost regulamentar.

Cea mai dură reacție după CFR Cluj - FCSB: „Cariera voastră nu mai valorează 2 lei! Sunteți niște găinari”
CFR - FCSB
Cea mai dură reacție după CFR Cluj - FCSB: „Cariera voastră nu mai valorează 2 lei! Sunteți niște găinari”

Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB: „Am fost furați! Gol valabil, am bătut 2-1”

„Echipa mea a câștigat și a fost furată! Păi nu a fost furată? Să spui că nu a atins mingea... mingea sare la jumătate metru în sus din genunchiul lui Crețu!

Și dacă o atinge Otele ce? O atinge Otele, apoi o atinge Crețu. Care e problema? Piciorul stâng al lui Crețu e jos. Dacă era sus, da, era fault. Dar e jos! Uitați-vă la Colțescu, crede că nu e nimic, dă din mâini.

A fost gol valabil, am bătut 2-1. Voi aveți părerea voastră, eu o am pe a mea”, a spus Becali la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Referitor la joc, latifundiarul a afirmat:

„Am dominat clar! E adevărat că ne-au luat tare 15 minute, mi-a fost teamă, apoi am controlat jocul până la final. Am avut două ocazii clare, Compagno trebuia să o bage în poarta goală.

Am jucat cu CFR și am rămas la 5 puncte. Acum Craiova și Rapid vor juca cu CFR. Mă interesează numai CFR-ul, celelalte echipe nu. Poate puțin Craiova. Important este că am rămas la 5 puncte de CFR”.

Tot despre CFR Cluj - FCSB:

Charalambous, discurs înflăcărat: „Sunt atât de nervos! Noi am câștigat meciul. Dacă nu vorbesc, mă voi simți ca un prost”
CFR CLUJ - FCSB 1-1
Charalambous, discurs înflăcărat: „Sunt atât de nervos! Noi am câștigat meciul. Dacă nu vorbesc, mă voi simți ca un prost”
„S-a văzut urât, îmi era rușine!” » Florinel Coman a surprins total la interviu: „Îmi promit mie asta”
CFR CLUJ - FCSB 1-1
„S-a văzut urât, îmi era rușine!” » Florinel Coman a surprins total la interviu: „Îmi promit mie asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
1ianuarie
1ianuarie  •  11 Decembrie 2023, 15:28

Ai câștigat experiență. Dacă era gol în minutul 51 nu înseamnă că ai câștigat bă amărâtule bă.

iung811
iung811  •  11 Decembrie 2023, 14:01

Tot așa să bateti de acum încolo. Așa să vă ajute Dumnezeu.

parpalache
parpalache  •  11 Decembrie 2023, 12:49
Postat de vasile_69 pe 11 Decembrie 2023, 10:23

Bai tata ! Cretu la deposedat corect de balon pe Otele...golul a fost perfect valabil ! Daca se intampla in Anglia asa ceva , Coltescu iesea impachetat de pe stadion ! Cat despre executia lui Coman, nu am cuvinte...magistrala, executie de mare jucator...restul este doar o invidie basinoasa, patologica tipic romaneasca !!! Rusine arbitrajului *** marca Romanica ! Aseara FCSB a dominat o clar pe CFR si a castigat meciul ! CFR nu a jucat decat 15 minute si alea cu bata la gioale, nu fotbal !

Ca a dominat-o pe CFR nu contesta nimeni!Dar a fost fault la Crețu!Inchipuie-ți ca rolurile erau inversate!Ce-ar fi fost la gura voastra!De unde„confuzia”?!Pai de la faptul evident ca Colțescu NU fluiera la nici un fault facut de fcsb(vezi faultul de galben al lui Dawa asupra lui Birligea),pe când invers, nu numai ca fluiera,dar dadea și cartonașe!Dar v- a stricat distracția... George Gaman-tot arbitru de casa al fcsb-dar acum, probabil frustrat ca el este mereu„uitat”de Deaconu-sa-l treaca și pe el pe lista de arbitri FIFA -pe care i-o comunica lui Vassaras la Atena-ca sa lege ploile la UEFA!Deh daca aveți rea mulți fluierași,nu poți sa-i mulțumești pe toți!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează