FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

VIDEO EXCLUSIV Șefii lui CFR Cluj, despre eșecul cu FCSB: „Nu suntem deloc îngrijorați”

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 00:17 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 01:32

După CFR Cluj - FCSB 0-1, Ștefan Gadola, acționar minoritar la formația campioană, a intervenit la GSP LIVE.

Afaceristul de la CFR Cluj a comentat înfrângerea formației lui Dan Petrescu și spune că nu își face griji în ceea ce privește lupta la titlu.

VIDEO Șefan Gadola, acționarul lui CFR Cluj, după înfrângerea cu FCSB: „Un egal era echitabil”

„Din punctul meu de vedere, un egal era echitabil. Asta se întâmplă după o mică neatenție. Ăsta e fotbalul. Noi mergem mai departe. Nu e nicio problemă. Mergem mai departe. În play-off se împart punctele. Nu avem nicio problemă, cu atât mai mult cu cât suntem încă pe primul loc. 

Nu suntem deloc îngrijorați. Mergem mai departe, vom câștiga celelalte meciuri”, a spus Gadola la GSP LIVE.

Acesta a vorbit și despre problemele cu nocturna, apărute cu 10 minute înainte de startul meciului și care au dus la o întârziere de 9 minute.

„Noi ne-am pregătit din timp. În seara asta am dorit să încălzim tot terenul, dar nu se poate, având în vedere că e în funcțiune și iluminatul. Nu s-a putut. Nu avem atâta energie. Am încercat să avem un teren foarte bun. Am încercat să facem totul perfect. Nu ne-am gândit că vom avea probleme. 

A intervenit și încălzirea în stadion și a fost o cădere tensiune perfect normală. Vă spun că nu m-am speriat absolut deloc. 

Încălzirea gazonului poate funcționa în paralel cu nocturna. Dar intervine și încălzirea în stadion și depășim limita. Dar eu nu știam că în februarie se poate juca fotbal în România”, a adăugat acesta.

Citește și: 

Două note de 8 în derby-ul CFR Cluj - FCSB » Un singur fotbalist „lăsat corigent”

Mihai Stoica „a decolat” după victoria cu CFR Cluj » Refrenul scandat cu galeria: „Doar pentru tine am renunțat la tot!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
rottwailer
rottwailer  •  06 Februarie 2023, 07:39

Ar trebui sa fiți îngrijorați! Nu mai merge jucăria!

archibald
archibald  •  06 Februarie 2023, 06:39

Nu sunteți îngrijorați ptr că știați de mult demult ce se va întâmpla! De aceea nu ați mai încălzit terenul! Sunteți niște borfași și voi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează