FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ - FCSB // Impuls pentru derby! Jucătorii lui Dan Petrescu, luați prin surprindere de propria conducere: „Unora nu le venea să creadă”

Articol de - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 18:00

CFR CLUJ // Cu mari restanțe financiare chiar și în acest sezon, jucătorii CFR-ului sunt acum cu salariile la zi, ultimul, pe luna decembrie, intrându-le în conturi cu 5 zile mai devreme. 

N-au fost puține ocaziile în care, în ciuda rezultatelor din acest sezon, inclusiv în cupele europene, jucătorii celor de la CFR Cluj s-au plâns de restanțe financiare, fie că era vorba despre salarii sau despre primele de joc. 

Chiar înainte de partida cu Poli Iași, de la finalul lui octombrie, Dan Petrescu confirma situația spunând că „și eu, și jucătorii așteptăm să ne primim drepturile. Când muncești trebuie să și primești. Până când nu va fi plătit totul la zi, mereu vor fi probleme. Aspectul financiar e cel mai important la orice echipă. Pe jucători îi motivezi cu prime și cu zile libere”.

Este o obișnuință în fotbalul românesc ca jucătorii de la marea majoritate a cluburilor să reclame întârzieri salariile. În ultimul timp, lucrurile au început însă să se regleze la CFR. 

În decembrie, jucătorii au primit o mare parte din ce aveau de încasat, iar acum, înainte de reluarea campionatului și de partida cu FCSB, ei au avut parte chiar și de o surpriză. „Unora nu le venea să creadă. Trebuiau să primească ultimul salariu, pe decembrie, în jurul datei de 25 ianuarie, dar le-au intrat banii în cont cu 5 zile mai devreme. 

A fost un efort financiar al clubului tocmai ca fotbaliștii să fie concentrați total doar la partida cu rivalii. E un meci extrem de important, pe care Dan Petrescu ține neapărat să-l câștige”, spun surse apropiate clubului din Gruia.

Elevii lui Dan Petrescu mai au de primit doar niște prime din cupele europene, dar este vorba de bonusuri promise

Match Preview CFR Cluj - FCSB

Vezi și: 

CFR CLUJ // George Țucudean va fi rezervă cu FCSB! N-a mai simțit extrasistole

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (31)
qcod
qcod  •  01 Februarie 2020, 20:30
Postat de clawback pe 31 Ianuarie 2020, 20:55

nu eu,intreaba orice suporter din cluj a cfr-ului. daca nu ajung in grupe anul asta(si daca nu castiga campoinatul sigur nu ajung) se desfiinteaza. acolo este situatia si mai grea decat la vitan barzesti.

Tu viseaza in continuare, oricum, nu ai sa vezi asa ceva..)))

qcod
qcod  •  01 Februarie 2020, 20:28
Postat de andrei.f pe 01 Februarie 2020, 09:01

Impulsul a fost dat de Cca, a pus un arbitru care, practic, este clujean !

Cand CFR era arbitrata de bucuresteni acasa la fcfcsb era bine? Sunteti de o ipocrizie maxima!

andrei.f
andrei.f  •  01 Februarie 2020, 09:01

Impulsul a fost dat de Cca, a pus un arbitru care, practic, este clujean !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează