FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // Ioan Hora își mobilizează colegii înaintea derby-ului: „Dați-mi mingea în fața porții și dau gol! Nu sunt Messi s-o iau de la mijloc și să driblez”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 13:19

CFR CLUJ - FCSB // Ioan Hora (30 de ani) a vorbit despre derby-ul cu liderul CFR Cluj, partidă care poate cântări decisiv în lupta pentru titlu.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport
  • CFR Cluj e lider în Liga 1 și are 3 puncte avans față de rivala FCSB. La egalitate de puncte, ardelenii vor câștiga titlul, indiferent de meciurile directe, deoarece „roș-albaștrii” au beneficiat de rotunjire la înjumătățirea punctelor.

„Suntem motivați să aducem cele trei puncte la București. Vom da totul pentru a câștigă acest meci important. CFR a demonstrat că este o echipă valoroasă, cu jucători puternici. Dacă vom fi bine pregătiți fizic și psihic la ora partidei, vor fi sigur multe oportunități de a marca. Pentru mine sau pentru Gnohere.

Cred că am avut un început de an bun. Vom vedea la meciul ăsta dacă voi continuă pe aceeași linie sau nu. Nu ține numai de mine, ține și de colegii mei. Dacă ei îmi vor aduce mingea în față porții atunci voi avea șanse de a înscrie. Dar nu sunt Messi să iau mingea de la mijlocul terenului, să driblez și să dau gol”, a declarat Ioan Hora.

„N-am ce să-i demonstrez CFR-ului”

Atacantul a vorbit și despre perioada trăită de el la CFR: „Nu am ce să demonstrez celor de la CFR Cluj. Cât timp am fost acolo au fost și bune și rele. Ce a fost a fost, acum privesc doar în față. Trebuie să apăr tricoul FCSB-ului, e o motivație în plus pentru mine”.

Ioan Hora a evoluat la CFR Cluj între 2010 și 2014, club alături de care a câștigat titlul în 2012 și Supercupa în 2010. A marcat însă numai șase goluri în 76 de partide disputate în Liga 1. Pentru FCSB a ajuns deja la cota 5 în 8 meciuri.

Citește și:

CFR CLUJ - FCSB / Mihai Teja a dat ultimele detalii despre situația lui Pintilii: „Cât va putea va juca la 200%” + Ce spune despre absența lui Țucudean

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
samertx
samertx  •  13 Aprilie 2019, 17:53
Postat de tinn pe 13 Aprilie 2019, 17:38

ia zi si noua, ce jucatori a cumparat pe banii tai?

Eu fac parte din acest popor, Becali a furat acest popor prin mituirea unor oficiali români și intrarea în posesie a unor bunuri ce aparțineau tuturor, adică și a mea, unul din popor. :))

samertx
samertx  •  13 Aprilie 2019, 17:49
Postat de tinn pe 13 Aprilie 2019, 17:35

mai sam, ia zi tu cum a distrus brandul? ca se bate an de an la titlu? ca mai bate si in Europa pe cineva? era mai bun coleg de play-out cu neghininita? era mai bun cu jucatori care nu le trag un sut pe poarta la locul 4 din Luxembourg?

Păi, stă mai mult prin procese cu CSA, CSA Steaua, echipa lui se numește FC. FCSB și are siglă o gălbeneală, parcă împroșcată de o bilă de air-soft, a făcut trei ani de pușcărie, adică este infractor dovedit, asta dacă hotărârile judecătorești definitive mai înseamnă ceva în țara asta.

tinn
tinn  •  13 Aprilie 2019, 17:38
Postat de samertx pe 13 Aprilie 2019, 17:37

Dacă creștea cei mai buni fotbaliști, atunci, da, era de respectat, dar el cumpără cei mai buni( părerea lui), fotbaliști pe banii altora, ai mei, ai tăi, bani făcuți, nu munciți. Ai înțeles, „stelistule” ?

ia zi si noua, ce jucatori a cumparat pe banii tai?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează