FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // Ion Crăciunescu confirmă GSP: „Ştiu sigur că Istvan Kovacs locuiește și se antrenează în Cluj”

Articol de , , - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 20:00

Ion Crăciunescu e convins că Istvan Kovacs trăiește în orașul campioanei, pe care o va arbitra duminică în derby-ul cu FCSB. 

Fostul mare arbitru îi cere Comisiei de Arbitri ”să renunțe la secretomanie și să lămurească lucrurile”.

- Domnule Crăciunescu, avem informația că Istvan Kovacs va fi delegat la derby-ul CFR-FCSB, deși el ar locui în Cluj, de fapt, nu în Carei. Cum vi se pare alegerea Comisiei?
- Eu nu pricep de ce oamenii ăștia nu apar să spună clar: "Nu doar arbitrii din București au dreptul de a conduce meciuri ale echipelor bucureștene, regula aceasta devine valabilă și pentru brigăzile din provincie!". Să spună asta sau arbitrii să declare corect numele orașelor în care locuiesc. Eu m-am născut în Craiova, dar eram arbitru din Vâlcea, fiindcă acolo stăteam. Tocmai d-aia noi, arbitrii, completam înaintea fiecărui sezon declarații în care notam inclusiv localitățile din care proveneam, pentru că se mai putea întâmpla ca unul să se mute, să schimbe orașul.

"CCA e ca o organizație secretă!"

- Credeți că e posibil ca Istvan Kovacs să stea în Carei mai mult timp și doar să aibă o casă în Cluj?
- Nu! El locuiește și se antrenează în Cluj, știu precis lucrul ăsta! Cunosc și adresa casei, și locurile în care se antrenează. Face antrenamente prin parcuri și pe stadioanele din Cluj. V-am spus, eu nu aș avea vreo problemă dacă ar anunța CCA că nu mai contează locurile din care provin arbitrii. Numai că nu anunță nimic Comisia, nu transmite niciun mesaj, se comportă ca o organizație secretă.

- Nu prea comunică, așa e. Cred că mai multe mesaje transmit ministerele sau alte instituții mai ocupate decât e CCA.
- Până și SRI comunică mai mult decât CCA! Acum pregătește sistemul VAR comisia, da? Și le-a fost explicat sistemul arbitrilor și atât. Nu jucătorilor, nu presei! Păi, fotbalul e doar pentru arbitri? Secretomania e preocuparea principală a Comisiei Centrale. Dar purtarea asta e valabilă la nivelul întregii Federații, nu numai la CCA.

- Așa vi se pare, că FRF se comportă la fel?
- Am citit zilele trecute un articol în Gazetă despre vizita lui Gică Popescu la Federație. Mi se părea incredibil, dar am aflat că exact așa s-au întâmplat lucrurile, cum le-ați scris. Cum e posibil să meargă în Federația de Fotbal un fost mare fotbalist, exponențial, și nimeni din conducere să nu apară ca să-l invite la o cafea? Să discute un pic cu el! Ba chiar face o anchetă conducerea ca să le reproșeze altor angajați că au vorbit cu Popescu!

- Probabil Burleanu și oamenii lui îl privesc în continuare ca pe un dușman?
- Dar de ce? Că nu se dusese acolo în campanie electorală Popescu! Era la FRF pentru o problemă de lămurit la departamentul juridic. Episodul cu Popescu mă face să-mi dau seama că n-a fost deloc întâmplătoare absența lui Hagi dintre invitații la tragerea la sorți a grupelor de la EURO.

"De ce Kovacs nu spune că nu mai locuiește în Cluj, ci în Carei? Iar CCA să anunțe că nu e nicio problemă, arbitrii din Cluj pot să conducă meciuri ale echipelor din Cluj fiindcă e un oraș mare! Și să devină valabil acest lucru și pentru arbitrii din Craiova, din Timișoara, din toate orașele mari"
Ion Crăciunescu

CFR CLUJ - FCSB // EXCLUSIV Arbitrul Istvan Kovacs trăiește în orașul CFR-ului!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
breitner
breitner  •  31 Ianuarie 2020, 14:25
Postat de edas pe 31 Ianuarie 2020, 11:11

Domnul Udrea pune presiune de fiecare data cand joaca FCSB. Pe arbitri, pe adversari, etc. Nu este prima data. Dar nu reuseste pentru ca altii sunt cei care castiga campionatul...

Care domn? Ultimul domn a fost a.I. Cuza. Udrea e un simplu cetatean.

edas
edas  •  31 Ianuarie 2020, 11:11

Domnul Udrea pune presiune de fiecare data cand joaca FCSB. Pe arbitri, pe adversari, etc. Nu este prima data. Dar nu reuseste pentru ca altii sunt cei care castiga campionatul...

103798407052226
 •  31 Ianuarie 2020, 09:30

nea ioane esti rau...esti batran,multe stii dar nu graiesti ! istvan e omul potrivit ,la locul potrivit si mai si sfinteste locul ! doamneee,ce au mai trecut anii !!! ce ne mai povestea nashul ca marindu-le diurna la 2-3 sute de dolari(ca nu exista euro) vom avea un campionat,mai curat,mai uscat ! si dupa 2 decenii ce constatam,ca necesitatile cresc o data cu diurnele ! zi-le la medici sa nu m-ai ia spaga si se face gaura-n cer...la arbitrii e mai grav !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează