FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Iordănescu amenință după ultimele atacuri ale lui Becali: „Clubul o să facă asta, iar anumite personaje o să tacă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 14:48 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 15:30

Edward Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu FCSB, din Supercupa României.

  • CFR Cluj – FCSB se joacă joi, de la ora 19:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

La conferința de presă, tehnicianul campioanei a vorbit despre disputa pe care o are de la distanță cu Gigi Becali, patronul FCSB, care a acuzat faptul că CFR Cluj are are parte de arbitraje favorabile în Liga 1.

Edward Iordănescu: „Nu mă interesează ce face Becali”

„Nu a existat conferință în care să nu fiu întrebat de domnul Becali. Sincer, nu mă interesează ce spune și ce face. Nu vreau să mai comentez. Îl respect și nu vreau să mai comentez. Îmi doresc ca la această finală să fie un arbitraj extrem de corect și echidistant. Nu-mi doresc greșeli de arbitraj în favoarea noastră, chiar dacă acest lucru ar mai echilibra puțin balanța.

Gigi Becali, răspuns tăios pentru Edi Iordănescu: „Mi se pare o problemă tupiestă, vezi de treaba ta, antrenează echipa că eşti antrenor”
FCSB
Gigi Becali, răspuns tăios pentru Edi Iordănescu: „Mi se pare o problemă tupiestă, vezi de treaba ta, antrenează echipa că eşti antrenor”

O să vedeți, în perioada următoare, clubul o să iasă cu o analiză clară a tot ce au însemnat greșelile pro și contra și atunci probabil că anumite personaje o să tacă și o să comenteze mai puțin de CFR”, a declarat Iordănescu la conferința de presă.

 Burca este transfigurat. Sper să îl reușim să-l recuperăm. Nu e într-o situație bună. Explicațiile puerile pe care le-am mai auzit pe la televizor, de la diverse persoane, probabil țin la persoanele care au făcut liceul la seral, nu la mine.
- Edward Iordănescu

VIDEO Cine este favorită la câștigarea campionatului: FCSB sau CFR Cluj?

Citește mai multe știri din Liga 1: 

FCSB, umilită de CFR și Craiova! Prăbușire incredibilă a clubului lui Becali

EXCLUSIV Becali se teme după ce FCSB a pierdut un jucător: „O să fie greu” » Se ia din nou de Edi Iordănescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (76)
alegzander19
alegzander19  •  15 Aprilie 2021, 11:45
Postat de daniaania pe 14 Aprilie 2021, 17:39

Veșnic de la fcsb vine tot circul mereu pt a pune presiune pe arbitrii sa ne execute ca altfel Fcsb nu câștigă campionate.Numai în ultima partida am avut 2 penalty uri neacordate și eliminare la jucătorul craiovean.Despre ce vorbim pe aici?

Poftim? Eliminarea lui Omrani in minutul 14-15 nu ai vazut-o ?

1155242167829859
Grigoras Ioan  •  15 Aprilie 2021, 02:42
Postat de csasud pe 14 Aprilie 2021, 18:28

Deaia suntem cu Talpan ca el nu este de la circ, poate ii place si lui circul d-ar nu așa, pe fata

Vorbesti serios? Tu l-ai vazut cum reactioneaza prin sali de judecata? Personaj mai pueril ca Talpan nu am vazut, tipa, zbiara, nu poate mentine o tonalitate normala, chiar cand toate merg in favoarea lui.

orlick
orlick  •  14 Aprilie 2021, 21:41
Postat de daniaania pe 14 Aprilie 2021, 17:39

Veșnic de la fcsb vine tot circul mereu pt a pune presiune pe arbitrii sa ne execute ca altfel Fcsb nu câștigă campionate.Numai în ultima partida am avut 2 penalty uri neacordate și eliminare la jucătorul craiovean.Despre ce vorbim pe aici?

CFR-istii, ca de obicei, exagerează greselile contra lor și le omit pe cele care ii împing de la spate. Uiți sa spui ca Omrani trebuia eliminat puțin in minutul 15 și ca Bordeianu a mai comis doua faulturi dure după ce a luat galben. Pun pariu ca lucrurile arătau altfel cu doi eliminați. Edy are tupeul sa spună ca a fost furat in meciul cu Dinamo (după ce doi adversari au fost eliminați gratuit) și ca ceferistii sunt și acuzați și cu buzunarul gol, uitând ca a luat toate punctele in meciul ăla. Steaua a pierdut puncte (si jucatori) atat cu Sepsi cât și cu Craiova.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează
Close