FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // Istvan Kovacs, interviu chiar în ziua derby-ului: „Ăsta e țelul meu!” » Marea diferență dintre Liga 1 și Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 19:19

CFR Cluj și FCSB se înfruntă astăzi, de la 21:00. Istvan Kovacs, arbitrul înfruntării din această seară, a acordat chiar astăzi un interviu pentru FRF, în contextul în care „centralul” din Carei a aflat ieri că va oficia partide la Europeanul de tineret din 2019. 

  • CFR Cluj - FCSB e liveTEXT AICI și în direct pe TV Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport de la ora 21:00. 
  • Reporterul GSP Justin Gafiuc e la Cluj și oferă cele mai noi detalii despre meci. 

„Sunt pregătit!”

„Din punct de vedere al presiunii fiecare își gestionează pregătirea jocurilor. Suntem căliți. Unii dintre noi suntem aici de 12-13 ani. Suntem pregătiți pentru meciurile care urmează. Categoric în play-off și play-out meciurile vor fi mai bune, atât din punct de vedere al vitezei de joc, cât și din punct de vedere tactic”, a declarat Kovacs pentru FRF.

„Telul meu e să ajung între primii 26 de arbitri”

Istvan Kovacs a comentat momentul debutului în Liga Campionilor, la Valencia - Young Boys Berna, încheiat 3-1, în faza grupelor.

„Este un sentiment unic, de bucurie. Simți că nu ai muncit degeaba. Le doresc tuturor colegilor mei să simtă ce am simțit eu. Am început arbitrajul la 14 ani și după 20 de ani mă bucur că am ajuns la acest nivel.

În momentul de față mă aflu în a doua categorie valorică de arbitri la UEFA, între primii 44 de arbitri ai Europei. Țelul meu este să ajung în prima categorie, adică printre cei mai buni 26 de arbitri”, a adăugat Istvan Kovacs.

Diferență uriașă între Liga 1 și Liga Campionilor

„Ceasurile ne arată câţi kilometri am parcurs în timpul unui joc. În Liga 1, media este între 10,5 şi 11,5 kilometri parcurşi. În Liga Campionilor am făcut, de exemplu, 13,5 - 14”, a precizat Kovacs.

„Visul oricărui arbitru este să ajungă la un turneu final. Ăsta este și visul meu”Istvan Kovacs

Vezi și: 

CFR CLUJ - FCSB // Duelul stelelor: CFR Cluj și FCSB dau cei mai buni jucători din Liga 1! 3/4 din echipa Ligii 1 e formată din jucătorii lui Petrescu și Teja

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
doze
doze  •  14 Aprilie 2019, 20:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddm
reddm  •  14 Aprilie 2019, 20:04

*** ai sa ajuți tu ***-ul ca un băiat bun și corect cum te-a făcut tătuca Gigi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauacampioana1
steauacampioana1  •  14 Aprilie 2019, 19:57

***? neasteptat. bah,rolul cel mai important al arbitrului este sa pastreze integritatea fizica a jucatorilor, pe teren. rusescu nu te uita si muresan nu doarme linistit. tu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează