FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Laurențiu Reghecampf, despre lupta la titlu din Liga 1: „Steaua are un minus. O să-l sun pe Becali înaintea meciului cu CFR Cluj”

FCSB a înregistrat cele mai bune rezultate din ultimul deceniu cu Laurențiu Reghecampf pe bancă
FCSB a înregistrat cele mai bune rezultate din ultimul deceniu cu Laurențiu Reghecampf pe bancă

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 15:35

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), fostul antrenor al celor de la FCSB, în prezent tehnicianul lui Al-Wasl (Emiratele Arabe Unite), a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1.

Campionatul din România revine pe 12 iunie, cu etapa a 3-a din play-off și play-out. Cel mai interesant duel al săptămânii viitoare este reprezentat de CFR Cluj - FCSB (duminică, 14 iunie, ora 20:00). Așa cum era de așteptat, Reghecampf o va susține din fața televizorului pe echipa alături de care a cucerit două titluri în Liga 1, chiar dacă recunoaște că formația din Gruia este favorită.

Laurențiu Reghecampf: „CFR Cluj are prima șansă cu FCSB”

„Prima etapă este foarte importantă. Meciul de la Cluj dintre FCSB și CFR este foarte important. O să pun televizorul pe terasă, o să mă uit, o să-l sun pe patronul echipei să văd dacă merge la meci sau să-l întreb unde va urmări partida. O să găsesc o modalitate să o susțin pe Steaua. 

CFR are prima șansă, a avut un parcurs foarte bun anul acesta. Dan Petrescu e un antrenor ambițios, știe ce are de făcut, a câștigat deja trofee în România, deci nu este ceva nou pentru el. Cunoaște presiunea. Într-adevăr, aici este un minus pentru Steaua, Vintilă încă n-a câștigat niciun trofeu, dar îl va ajuta foarte mult în play-off faptul că-i are lângă el pe MM Stoica, Gigi și toți ceilațli, care știu ce înseamnă să te bați pentru un trofeu”, a declarat Reghecampf, la TV Telekom Sport.

2 titluriare Reghecampf în palmares cu FCSB, cucerite în sezoanele 2012-2013 și 2013-2014

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1:

VIDEO Ionuț Stroe explică de ce fanii nu pot fi prezenți la meciuri

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dezvăluiri despre coșmarul de la FCSB: „Gigi Becali m-a sunat după al doilea meci. Am fost șocat!”

Gigi Becali a precizat când își va încheia Vintilă contractul cu FCSB și râde de Gnohere: „Du-te la amatorii de la Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
623506571124451
Marian Iordachescu  •  07 Iunie 2020, 23:59

Fcsb nu poate marca in Gruia decat cu un arbitru care se va face ca nu vede cum Tanase (mai ales), Coman sau Man isi va pune singuri piedica in suprafata de pedeapsa si un arbitru de casa va dicta 11 m. si eliminare Daca va fi un arbitaj corect va fi un meci usor pentru CFR

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  05 Iunie 2020, 23:25

apoi Într-adevăr, aici este un minus pentru Steaua, Vintilă încă n-a câștigat niciun trofeu- parca la steaua antrenor e daniel oprita nu vintila, alt non-sens.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  05 Iunie 2020, 23:23

„Prima etapă este foarte importantă. Meciul de la Cluj dintre FCSB și CFR este foarte important. O să pun televizorul pe terasă, o să mă uit, o să-l sun pe patronul echipei să văd dacă merge la meci sau să-l întreb unde va urmări partida. O să găsesc o modalitate să o susțin pe Steaua. deci joaca cfr cu fcsb iar asta se gandeste cum sustine pe steaua care nu e implicata in acest joc :)))))))))) apoi

Vezi toate comentariile (14)
Comentează