FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali e sigur: „Domnul vrea să luăm titlul!” » Patronul de la FCSB are un nou jucător favorit: „Nu pierdem cu el în teren”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 11:09 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 17:28

După ce CFR Cluj a pierdut cu CS Universitatea, 2-3, și FCSB a câștigat cu FC Voluntari 4-0, formația roș-albastră este la 5 puncte de formația lui Dan Petrescu, iar etapa viitoare se vor duela în meci direct.

  • CFR Cluj – FCSB se joacă duminică de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport, Orange Sport și DigiSport

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat lupta la titlu și e sigur că acum echipa sa are prima șansă la câștigarea campionatului.

În plus, omul de afaceri spune că acum își spune speranțele în mijlocașul Darius Olaru (24 de ani), care, pentru moment, i-a luat fața lui Octavian Popescu în topul preferințelor lui Becali.

Gigi Becali prefațează lupta cu CFR Cluj: „Cu Olaru în echipă nu putem să pierdem”

„Pare că Domnul vrea ca noi să câștigăm campionatul. De când sunt în fotbal nu am văzut atâtea goluri după minutul 90. 

Dar trebuie să câștigăm cu CFR Cluj. Tot ce vorbim se poate spulbera dacă nu câștigăm cu CFR. E posibil ca de Paște să fim pe locul 1. Îi batem noi și FC Voluntari și suntem pe locul 1. Domnul a făcut totul. El a făcut mingea, gazonul și tot. Ce înseamnă un gol pentru el? 

Eu spuneam că CFR Cluj este o echipă puternică. Dar, din ce văd, nu mai e foarte puternică. E doar puternică prin experiența jucătorilor. Dar ei nu au forță și putere pentru a face presing. Ei fac doar 10-15 minute presing și după se retrag.

Dar trebuie să vorbim și despre arbitraj. Dacă vine Kovacs care zice «De ce să dau galben? Las CFR-ul să joace tare». Eu nu mă tem nici de Kovacs. Nu mai sunt blaturi la arbitri, ci doar simpatii”, a spus Gigi Becali la ProArena.

În urmă cu două săptămâni spuneam că cel mai bun e Tavi Popescu. Acum spun că e Olaru. Cu el în echipă nu poți să pierzi. Dacă îi ai pe Olaru, Popescu și Tănase e de ajuns să câștigi campionatul. Ai trei jucători de valoare.
 
– Gigi Becali

VIDEO Remarcații lui Narcis Drejan, după FCSB - Voluntari 4-0: „Edjouma, la înălțime. Olaru n-ar trebui să lipsească de la națională”

Citește și: 

„El nu e jucător de bandă!” » Sugestia lui Basarab Panduru pentru unul dintre tinerii de viitor de la FCSB: „Acolo i-ar sta cel mai bine”

Prestație de titlu și un MVP „flămând” » Cine s-a remarcat de la FCSB: nota 9, după cel mai bun meci al sezonului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
mehighms
mehighms  •  13 Aprilie 2022, 09:53
Postat de poli_4_ever pe 12 Aprilie 2022, 14:31

Stai sa promoveze mai întâi, deocamdată Steaua e în Liga 2

frustratule.. e csa!

104692314974397
Silviu Apostol  •  12 Aprilie 2022, 18:00

Daca Domnul CHIAR ar vrea sa-i dea titlul FCSB-ului , l-ar lua la el pe cioban !

ripensistu
ripensistu  •  12 Aprilie 2022, 17:00

Fariseu pina la capat.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează