FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB. Lovitură pentru roș-albaștri! Un titular a luat „galben” și va lipsi cu Craiova

CFR CLUJ - FCSB. Andrei Miron (26 de ani, fundaș central) a fost sancționat cu „galben” pentru un fault în careu la Gabriel Debeljuh (24, atacant). +6   FOTO
CFR CLUJ - FCSB. Andrei Miron (26 de ani, fundaș central) a fost sancționat cu „galben” pentru un fault în careu la Gabriel Debeljuh (24, atacant).

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 21:37 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 23:20

CFR CLUJ - FCSB. Andrei Miron (26 de ani, fundaș central) a fost sancționat cu „galben” pentru un fault în careu la Vojtus.

În minutul 34, stoperul roș-albaștrilor a comis un penalty, transformat ulterior de Ciprian Deac. Întrucât a ajuns la 4 cartonașe galbene în actuala stagiune de Liga 1, Miron va lipsi în meciul de vineri, 18 decembrie, contra Craiovei.

„Miron a lovit mingea și l-a atacat neregulamentar pe Vojtus. Se impunea penalty. Aș fi dat și eu”, a comentat fostul arbitru internațional Porumboiu, într-o intervenție la GSP Live.

+2 FOTO

Astfel, Toni Petrea va fi nevoit să-l introducă în teren contra grupării din Bănie pe tânărul Ștefan Cană (20 de ani), ori să improvizeze în centrul defensivei, cu soluții de avarie precum Briceag sau Gabi Simion.

  • Capturi TV @Look Sport+

FCSB a cerut și ea o lovitură de la 11 metri chiar în minutul doi al meciului cu CFR Cluj. Mingea trimisă în careu de Olimpiu Moruțan l-a lovit în mână pe Mario Camora, căpitanul ardelenilor, care se afla cu brațul stâng depărtat de corp. „E 11 metri, n-ai ce să discuți prea mult. Absolut niciun comentariu!”, a fost verdictul lui Porumboiu la GSP Live.

Toate detaliile despre CFR Cluj - FCSB, AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nune
nune  •  13 Decembrie 2020, 23:09

N-a jucat Debeljuh. Era Vojtus.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează