FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 1-0

Adrian Mititelu jr, mesaj incredibil despre oficialul FRF: „Îi fac plângere la DNA. Îmi spunea cum îl va executa pe Gigi Becali”

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 00:18 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 00:37

După ce l-a jignit pe Istvan Kovacs, pentru eliminarea lui Juan Bauza, Adrian Mititelu jr. a avut o reacție dură și la adresa lui Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF.

După CFR Cluj – FCU Craiova 1-0, în barajul pentru Conference League, fiul lui Adrian Mititelu a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa oficialului FRF, afirmând că va face o plângere penală la DNA.

Farul, Sepsi, FCSB și CFR Cluj vor reprezenta România în Europa » Când și cu cine vor lupta pentru un loc în grupe
UEFA
Farul, Sepsi, FCSB și CFR Cluj vor reprezenta România în Europa » Când și cu cine vor lupta pentru un loc în grupe

Adrian Mititelu jr se ia de Gabriel Bodescu după CFR Cluj – FCU Craiova

„Acesta este omul care nenorocește fotbalul românesc prin controlarea și manipularea arbitrajului românesc. 

O să depun plângere penală la DNA împotriva acestui om care acum un an de zile a trimis un președinte de club de Liga a III-a care se ocupă de treburile lui murdare din județul Dolj, la sediul clubului din Craiova. 

Respectivul președinte de club mi-a propus să îl angajez la club pentru a asigura relația bună cu Gabriel Bodescu în privința arbitrajului si a anumitor decizii ale Federației, la cererea lui Bodescu.

De asemenea, după meciul din turul campionatului FCU - Sepsi, când Sidibe a marcat gol făcând un henț evident cu ambele mâini, validat incredibil de VAR, același Bodescu mi-a transmis printr-un prieten comun că golul a fost validat la intervenția lui și insista să îl angajez pe respectivul președinte de club de Liga a III-a ca să beneficiez în continuare de arbitraje favorabile. 

Odată cu refuzul acestei propuneri și cu faptul ca nu am acceptat pierderea la «masa verde» a meciului cu Sepsi, acest om ne executa cu prima ocazie! Tot Gabriel Bodescu îmi transmitea constant să îl demit pe Marcel Pușcaș din funcția de președinte al clubului, deoarece critica mereu conducerea Federatiei .

Același Gabriel Bodescu. la întâlnirea membrilor afiliați din vara trecută, care a avut loc la hotelul Phoenicia din București, îmi povestea de față cu alt prieten, care va fi martor în dosar, cum îl va executa pe Gigi Becali și implicit echipa FCSB deoarece îl critică constant pe Răzvan Burleanu și a votat la alegeri cu Ionuț Lupescu. 

Am mult mai multe detalii uluitoare despre acest intrus al Federației Române de Fotbal, detalii probate, pe care o să le fac publice după ce voi depune plângerea la DNA. Îi cer public lui Gabriel Bodescu demisia din orice funcție în cadrul Federației Române de Fotbal!”, a scris Adrian Mititelu jr pe Facebook.

VIDEO Istvan Kovacs a dictat două eliminări în CFR Cluj – FCU Craiova

Citește și: 

Dezvăluiri șocante după barajul CFR - FCU Craiova: „Nu știu cu ce m-au lovit. Am plecat amețit, mă amenința domnul Kovacs”

Adrian Mititelu, acuzații grave: „Lucrurile duc spre crimă organizată! A fost direcție ca CFR să meargă mai departe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
mafa
mafa  •  02 Iunie 2023, 17:58
Postat de george.br pe 02 Iunie 2023, 15:42

"Sti" tu ce-i aia gramatica, ma Necaz??

Noroc ca stiu "desteptii" br e.

george.br
george.br  •  02 Iunie 2023, 15:42
Postat de mafa pe 02 Iunie 2023, 15:11

Jivină a ajuns profesor de limba !!..de gramática vreau sa spun.

"Sti" tu ce-i aia gramatica, ma Necaz??

mafa
mafa  •  02 Iunie 2023, 15:15
Postat de 1_0_1_0 pe 02 Iunie 2023, 09:28

Ce-ai facut juniorule? Abia dupa un an dai la presa firimituri? Trebuia atunci sa sari cu dosarul la procuratura, sa faci valuri prin gesepeu, sa-ti pui poalele-n cap si sa urli din toate tatuajele. Acum e tarziu… s-a prescris… si pare ca ti-a si folosit daca ai tacut un an…. Deci?

Sa gandit putin cum sa profite !!.. imagineaza-ti probleme mai grave.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează