FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV // VIDEO Transferul din Liga 1 care a generat dihonie la CFR Cluj: „M-a surprins neplăcut, nu trebuia să-l lăsăm să plece”

Paulo Vinicius, primul din stânga // foto: Imago Images
Paulo Vinicius, primul din stânga // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2022 10:52 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 11:45

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, regretă faptul că echipa vișinie a renunțat la serviciile fundașului central Paulo Vinicius (37 de ani). Brazilianul evoluează acum la principala rivală a ardelenilor, FCSB.

În vara lui 2021, după 4 ani în care Paulo Vinicius a evoluat la CFR Cluj, campioana României nu i-a prelungit contractul stoperului brazilian.

La scurt timp după, Vinicius a semnat cu principala rivală din Liga 1 a vișiniilor, FCSB.

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, regretă decizia clubului de a renunța la Vinicius. El sugerează că ultimul cuvânt i-a aparținut fostului președinte din Gruia, Marian Copilu, care a demisionat de la club vara trecută, în urma unui scandal monstru.

Acționarul lui CFR Cluj, șocat de o rivală din Liga 1: „Este cea mai mare dezamăgire pentru mine!”
CFR CLUJ
Acționarul lui CFR Cluj, șocat de o rivală din Liga 1: „Este cea mai mare dezamăgire pentru mine!”

Ștefan Gadola, acționar minoritar CFR Cluj: „Plecarea lui Vinicius, o dezamăgire”

„Sunt câțiva jucători care au fost la noi și apoi am rămas șocat când i-am văzut în alte tricouri. Pe Vinicius l-am stimat foarte mult, dar ăsta este fotbalul.

M-a surprins acel transfer, sincer, dar asta este. Personal, îl regret, am regretat că a plecat. Pentru mine a fost o dezamăgire că a plecat.

A fost o decizie luată pe vremea aceea, când era... cineva la club”, a spus Gadola la GSP Live.

La CFR Cluj, Paulo Vinicius a jucat în 139 de meciuri, în care a înscris 16 goluri. El a căpătat reputația de fundaș-golgheter, fiind autorul unora dintre cele mai importante reușite ale ardelenilor. Cu Vinicius în echipă, CFR Cluj a câștigat 4 campionate și două supercupe.

Mai multe știri din Liga 1: 

Nicolo Napoli, entuziasmat după victoria cu Rapid: „Am făcut un meci foarte mare”

Variantele Rapidului pentru înlocuirea lui Iosif sunt atacate: „Ei doi mai lipseau! Ce să facă?”» Propunere pentru șefi: „E mână de fier”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
republicanapoca
republicanapoca  •  02 Martie 2022, 17:42

Greseste foarte mult la fcfcsb ;judtificata decizia conducerii..cand era la Cfr se completau bine jucatorii din aparare si Nu se vedeau greselili lui Vinicius,Yuri este o achizitie foarte buna in locul lui Vinicius

ionica007
ionica007  •  02 Martie 2022, 16:32
Postat de legio.sud pe 02 Martie 2022, 13:45

Daa și sa nu uitam numeroasele faulturi in atac comise pt kvsc la cornere pt a înscrie , aici in curtea lui GG nu mai are protecția arbitrilor și deci nu mai poate înscrie goluri , hm !!!

...:) Te-ai trezit si tu prazare?...:) Canta la alta masa, la masa asta stau barbatii, se asculta muzica buna, se bea jinars si se vorbeste despre femei... Tu inca nu ai voie...:)

ionica007
ionica007  •  02 Martie 2022, 16:29
Postat de magic4ever pe 02 Martie 2022, 15:15

Apararea lui CFR era mult mai buna defensiv cu Burca si Vinicius si nu aveau emotii la fazele fixe defensive si in plus inscriau si goluri importante...dupa ce a plecat Vinicius apararea lui CFR a scartait rau si s-a vazut asta mai ales in cupele europene ....la fel de mult a contat si lipsa lui Arlauskis care era un om foarte important si organiza foarte bine defensiva, Balgradean si Hindrich sunt la ani lumina de lituanian...

Cu tot respectul, sunt perfect de acord cu tine, dar timpul nu sta in loc, echipa trebuie reconstruita, cu sau fara voia noastra... Timpul tace si trece, iar conducerea CFR-ului a simtit nevoia intineririi lotului, deoarece atunci cand nu mai merge, degeaba insisti... S-a vazut si in cazul lui Culio, pur si simplu de la o varsta nu mai poti... Se vede, chiar daca nu prea vrem sa recunoastem, si in cazul lui Deac. De schimbul de generatii nu scapa nimeni, fie ca te numesti CFR, Barcelona sau Real...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează