FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 2-2

CFR CLUJ - GAZ METAN 2-2 // Toni Conceicao, despre problemele lui Țucudean: "Nu e domeniul meu, dar mi s-a transmis că nu mai poate continua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 22:45

CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș au terminat la egalitate, scor 2-2, într-un meci cu o mulțime de evenimente neprevăzute. Toni Conceicao a vorbit despre accidentările suferite de Moutinho, Deac și Țucudean.

"Eu ca antrenor trebuie să analizez jocul ca un întreg. În afara primelor 15 minute, am fost mai buni. Am avut câteva ocazii clare prin Camora, Păun și Țucudean. Repriza a doua am controlat-o clar, dar din păcate nu am reușit să ne impunem. Am ratat șansa la ultima fază, când am beneficiat de un penalty.

Am fost nevoit să fac 3 schimbări rapide. Moutinho are probleme musculare, o recidivă. Țucudean a avut avut o problemă și nu a mai putut continua partida. Cu Deac și Țucudean vom vedea ce se întâmplă.

Medicii de la ambulanță au venit pentru George. Nu e domeniul meu, dar mi s-a transmis că nu mai poate continua. Nu știu dacă l-au dus la spital", a declarat Conceicao pentru Look Sport. 

George Țucudean ar fi avut nevoie de intervenția medicilor din cauza creșterii alarmante a pulsului. 

Vezi și: 

CFR Cluj - Gaz Metan 2-2 // VIDEO Accidentări de un punct! Rezerva Omrani, erou într-un meci cu penalty ratat la ultima fază + Clasamentul actualizat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Decembrie 2018, 13:42

hotie pe fata ca in ultimii ani,astra,viitorul,cfr nu erau campioane fara ajutorul fluierasilor,asa este si acum,rosu din parti,11m inventat numai sa bata ei,hotieeeeeeeeeeeeeee,daca intra arbitrajul video in primavara cfr termina pe 4,suta la mie @@@!!!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Decembrie 2018, 13:42
Postat de luisharcsa pe 09 Decembrie 2018, 00:10

Esti prost.

tu esti cu cfr,se vede cat de prost esti,doar pt asta

gtn5
gtn5  •  09 Decembrie 2018, 08:06

ar trebui sa i se faca un control anti-doping lui tucurmurdean,pulsul nu se ridica din senin fara o "substanta" in corp.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează