FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 3-0

CFR CLUJ - GAZ METAN 3-0 // Alin Minteuan îi dă dreptate lui Edi Iordănescu: „Sperăm ca Dan Petrescu să fie mai calm de acum înainte”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 23:03

CFR Cluj a câștigat meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 3-0. Alin Minteuan, „principalul” campioanei României în absența lui Dan Petrescu, crede la rândul său că arbitrii sunt mult prea duri cu antrenorii.

„Sperăm ca Dan Petrescu să fie mai calm de acum înainte. Arbitrii sunt mult mai exigenți față de noi, antrenorii, așa că trebuie să avem grijă. Nu e un moment tocmai bun în care să stai departe de echipă. Se dereglează multe lucruri în angrenaj. Antrenorul principal ar trebui să fie mereu pe bancă.  

Și eu spun la fel ca Edi (n.r. Iordănescu l-a criticat pe Kovacs). Am mai spus-o. Arbitrii nu mai tolerează nimic. Cred că și regulamentul pe care trebuie să îl respecte e de așa natură. Nu le permite nici lor să ne dea explicații multe. Au regulamentul în mână și îl aplică, nu știu dacă fac neapărat exces de zel”, a declarat Alin Minteuan la TV Telekom Sport.

„Ciprian Deac e un adevărat lider de echipă. Este ca și un căpitan, chiar dacă nu are mereu banderola pe umăr. Nu trebuie lăudat foarte mult, să nu și-o ia în cap. Glumesc” - Alin Minteuan

Vezi și:

CFR CLUJ - GAZ METAN 3-0 // Edi Iordănescu, acuze devastatoarea la adresa lui Istvan Kovacs: „Dacă se dovește că mint, eu ies din fotbal!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  05 Octombrie 2019, 23:39
Postat de ray51 pe 30 Septembrie 2019, 08:22

Nu cunosc regulamentul arbitrilor. Dar, am o intrebare: astia de-afara de ce isi pierd secunde/minute bune ca sa explice jucatorilor/pers oficiale de ce a luat o decizie sau alta???

si arbitrii cand gresesc, grav, (gen nu acorda penalty, hent, fault daca e in careu, anuleaza minge de gol, faza de gol, etc) ma intreb si eu, pe ei cine-i penalizeaza cand gresesc, ca se cred Mafalda!!

daniaania
daniaania  •  30 Septembrie 2019, 10:37

Este strigator la cer ce fac arbitrii astea in tara asta !!!! Cum *** sa mergi la meci si sa-i vezi pe frustratii astea de flasnetari ca fac ce vor si nu raspund de nimic. Si sunt platiti. Ar trebuii echipele sa faca ceva.La Hagii ziceau ca au gresit dar tot l-au executat. Nu am vazut si auzit asa ceva niciunde !!!!!!!!!!!!!Iordanescu aseara gratuit a fost anihilat de Kovacs.Si nimeni nimic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  30 Septembrie 2019, 08:22

Nu cunosc regulamentul arbitrilor. Dar, am o intrebare: astia de-afara de ce isi pierd secunde/minute bune ca sa explice jucatorilor/pers oficiale de ce a luat o decizie sau alta???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează