FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 3-0

CFR CLUJ - GAZ METAN 3-0 // Edi Iordănescu, acuze devastatoare la adresa lui Istvan Kovacs: „Dacă se dovedește că mint, eu ies din fotbal!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 22:31

CFR Cluj a câștigat meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 3-0. Edi Iordănescu a fost eliminat după o discuție purtată la pauză cu arbitrul Istan Kovacs, iar după meci a avut o ieșire fără precedent, acuzându-l direct pe „central”.

Ce s-a întâmplat azi e sfidător, e josnic și e forma maximă de aroganță. Vă spun sub forma de jurământ. Dacă se dovedește că mint, eu ies din fotbal. Am spus la marginea terenului către elevii mei, «haideți să jucăm, haideți să dăm drumul la joc!». A venit la mine și mi-a dat galben, mi-a spus că la următoarea plec. Unde să plec? Am intrebat ce am greșit, mi s-a repetat «pleci». Unde? Plec, dacă așa se dorește.

E vorba de puțin respect. Și noi ne consumăm energiile, stăm departe de casă, muncim. A fost o formă maximă de lipsă de respect. Chiar toți antrenorii din România sunt agresivi? Cei mai periculoși din lumea asta? În fotbalul nostru, antrenorii sunt mai mult în tribună decât pe margine? Înțeleg, când depășim spațiul, când greșim.

La pauză l-am întrebat, politicos, ce am greșit. Din minimul respect pe care trebuie să mi-l acorde voiam să știu ce am făcut. Iar mi-a spus «Pleci. Nu mai intri pe teren în repriza a doua». Nu am mai intrat. Erau oameni aici care au auzit discuția. Ce am greșit? Ce am făcut? Ce s-a întâmplat astăzi a fost efectiv vânătoare. 

Mă duc acum, stau în tribună o etapă, două, șapte. Chiar nu reprezint nimic? Am încercat să îmi fac meseria cât de bine am putut. Mi-aș dori să se dea o lege, cum noi venim să explicăm în fiecare zi, înainte de meci, după, să vină și el să explice cu ce am greșit. Sunt curios dacă va veni să dea explicații. Atunci vin și cer scuze în fața tuturor”, a declarat Edi Iordănescu la TV Telekom Sport. 

„De acum îmi trimit și eu secunzii să vorbească, să strige și fotbalul nostru să se ducă în jos. Dacă antrenorii români sunt cei mai nenorociți și cei mai vagabonzi, atunci să aducem numai antrenori străini să ne dea lecții” - Edi Iordănescu

Kovacs, acuzat a doua oară

În meciul dintre CS Universitatea Craiova și FCSB, scor 0-1, Istvan Kovacs a fost surprins de camerele TV când i-a spus „Dispari” lui Florinel Coman, în momentul în care atacantul i-a cerut explicații în legătură cu un cartonaș galben.  

A doua zi, Kovacs și-a recunoscut greșeala într-un comunicat de presă. Detalii AICI!

Vezi și:

CFR CLUJ - GAZ METAN // Edi Iordănescu, conflict cu Istvan Kovacs pe tunel: antrenorul Gazului a fost eliminat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
daniaania
daniaania  •  30 Septembrie 2019, 14:32
Postat de Mircea Gabriel Bleoca pe 30 Septembrie 2019, 00:19

Vorba lui Porumboiu: Hațegan și Kovacs slugile CFR-ului. Și culmea e că ăia de la CCA îi deleagă când CFR-ul are nevoie de ei.

Da, da, ce frustrati sunteti cu echipa cea mai buna din campionat CFR !!!!Aveti filme in cap, cine ii in EL in grupe ia ajutat Hategan ????Obositule

daniaania
daniaania  •  30 Septembrie 2019, 14:28
Postat de Florentin Fl Bengus pe 30 Septembrie 2019, 13:23

Teatru ieftin pentru a masca un blat ordinar (al catelea??)

Ce vorbesti obositule, CFR nu are nevoie de blaturi sa castige.Este cea mai buna echipa bre !!!!!!! Fcsb-ul cu satelitul a fost blat, sa vazut de pe luna.Si se lauda cu victoria, ha ha

daniaania
daniaania  •  30 Septembrie 2019, 14:26

Are dreptate, deja ii prea mult cu flasnetrarii astea.Ei nu au consecinte dupa meci deloc. Coltescu a facut praf meciu, Kovacs aseara din nou a gresit.Ce se intampla cu acesti arbitrii face ce vor ??? Azi maine dau afara pe toti antrenorii. Cum ii posibil asa ceva?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează