FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 2-2

CFR Cluj - Gaz Metan 2-2 // VIDEO Accidentări de un punct! Rezerva Omrani, erou într-un meci cu penalty ratat la ultima fază + Clasamentul actualizat

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 21:58

CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș au terminat la egalitate, scor 2-2, într-un meci cu o mulțime de evenimente neprevăzute.

Medieșenii lui Teja au început ca un uragan partida de la Cluj. Ely Fernandes a profitat în minutul 12 de o gafă uriașă comisă de Arlauskis și a deschis scorul. Antoni Ivanov a dublat diferența în minutul 31 cu un șut frumos, cu mult efect, de la marginea careului de 16 metri.

A încept seria ghinioanelor. Toni Conceicao a fost nevoit să facă 3 schimbări înaintea debutului primei reprize, Moutinho, Deac și Țucudean au părăsit terenul.

În final, totul s-a dovedit de bun augur. Omrani, intrat în minutul 32, a reușit dubla în minutele 43 și 87, iar Alexandru Ioniță a obținut o lovitură de la 11 metri în prelungirile partidei. Culio a trimis însă în bară.

CFR Cluj este prima în Liga 1, cu 40 de puncte, 6 mai mult decât marea rivală la titlu, FCSB, care urmează a juca mâine cu Viitorul. Gaz Metan Mediaș, cu 28 de puncte, urcă un loc, până pe 5.

Clasament

clasament

CFR Cluj - Gaz Metan 2-2
Au marcat: Omrani '43 '87 / Ely Fernandes '13, Ivanov'31

Conceicao a fost nevoit să facă toate schimbările înaintea startului reprizei secunde. 

  • min. 32: Thierry Moutinho s-a accidentat și a fost înlocuit cu Bilel Omrani.
  • min. 44: Alex Ioniță II i-a luat locul lui Ciprian Deac, accidentat.
  • min. 46: Claudiu Petrila a fost introdus în locul lui George Țucudean.

 

Echipele de start

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Mario Camora (cp) - Moutinho, Mihai Bordeianu, Culio - C. Deac, Țucudean, A. Păun
Rezerve: Jesus Feranandez - Lang, Peteleu, Al. Ioniță, Petrilă, Costache, Omrani
Antrenor: Antonio Conceicao.

Gaz Metan: Pleșca (cp) - V. Crețu, I. Cristea, Diallo, Bușu - Coimbra, Fofana - Olaru, Ivanov, Fernandes - Fortes
Rezerve: A. David - R. Romeo, Trif, D. Pop, Chamed, Buziuc, Yazalde
Antrenor: Mihai Teja.

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu, Cluj
Arbitru:
Radu Petrescu // Asistenți: Radu Ghinguleac, Daniel Mitruți

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (187)
gazistu
gazistu  •  11 Decembrie 2018, 20:54

ne-o cam piupit arbitrii in ultimele meciuri...Trif a luat rosu, ca sa Castige CFR, trebuia facut ceva ca CFr sa aiba culoar spre gol, altfel nu plecam fara cele 3 puncte din cluj. pacat. Cu Viitorul, iar, M Constantin a fost gluma.....nici nu l-a atins, si diorect rosu, iar cu ***, saracu bulgar Ivanov, abia acum o incput sa prinda smecheriile din campionatu nostru!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blocatu
blocatu  •  09 Decembrie 2018, 11:37
Postat de csa.steaua pe 08 Decembrie 2018, 20:10

echipa blatistului hagi , viitorul mai face o omenie maine ... blaturile nas-fin

cu ce te afecteaza pe tine? Steaua e in liga a 4-a cu sanse minime sa promoveze macar in B in urmatorii 10 ani!

blocatu
blocatu  •  09 Decembrie 2018, 11:32
Postat de observator_federal pe 09 Decembrie 2018, 07:58

Chiar așa, dacă preiei nerumegate statisticile din presa gigistă, de ce te mai obosești să faci alte ierarhii? ...Te uiți la meciuri? De ce?

ma uit la toate meciurile , stai linistit!faptul ca am zis ca Craiova este cea mai ajutata nu absolva faptul ca si FCSB, CFR si Viitorul (echipa mea!) sunt ajutate de arbitrii meci de meci! sunt de acord, dar lasa-ne cu prostiile cu presa gigista aservita, ca ati devenit obsedati, unii dintre voi! uita-te la Craiova ce penaltyuri primeste (cele mai multe in campionat, a-propos!) sau cum joaca la rupere pe Ion Oblemenco sub privirea ingaduitoare a arbitrilor! Bancu ala isi faulteaza si coechiperii, nu numai adversarii! ba daca ma gandesc bine...si spectatorii!

Vezi toate comentariile (187)
Comentează