FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // George Țucudean s-a întors! Care e situația atacantului după a doua intervenție la inimă

George Țucudean CFR Cluj
George Țucudean CFR Cluj

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 09:46

Atacantul CFR-ului, George Țucudean, a făcut ieri primul antrenament după o pauză de 16 zile, timp în care a suferit o a doua ablație la inimă, și are șanse să joace în returul cu Maccabi.

De ieri, golgeterul Ligii 1 din ultimele două sezoane, George Țucudean (28 de ani), a revenit la antrenamentele celor de la CFR. Trecuseră 16 zile de la ultima sa apariție pe teren, când, în Supercupa cu Viitorul, pierdută de formația din Gruia, a intrat în minutul 75 în locul lui Billel Omrani. 

 

Doar alergare și gimnastică

Omul de care se leagă multe dintre speranțele lui Dan Petrescu pentru dubla cu Maccabi Tel Aviv a făcut pregătire separat, doar alergare ușoară și stretching. "A început în ritm mai lent după aceste aproape 3 săptămâni de absență. Este exclus să joace miercuri în partida de la Clui, dar sperăm să își revină repede și să-l putem avea în teren la meciul retur, unde se va decide soarta calificării", au spus surse din apropierea echipei. 

Ultima dată integralist, în februarie 2019!

Cu excepția sfertului de oră bifat în Supercupă, Țucudean nu mai jucase într-un meci oficial din 12 mai, când a intrat, tot așa, pe final, în locul lui Omrani, în partida cu CS Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului. Iar ultima sa apariție ca titular a fost pe 20 aprilie, în partida de la Sepsi, când golgeterul ardelenilor a și marcat singurul gol al întâlnirii. 

Pe 2 februarie 2019, în disputa din Gruia cu Hermannstadt (1-1), atacantul a fost ultima dată integralist, el reușind și atunci să înscrie. 

Problemele cu inima au început din decembrie

La pauza meciului CFR- Gaz Metan (2-2), George Țucudean acuza stări de amețeală și puls mărit și nu mai revenea pe gazon, el fiind dus direct la spital. De atunci, jucătorul a mai avut câteva episoade de extrasistole. Între timp, a suferit două ablații, intervenții minim invazive pentru arderea focarelor de extrasistole, una în martie, cealaltă chiar pe 12 iulie.

1818 goluri a încris Tucudean în Liga 1 în sezonul trecut

"Un jucător ca Țucudean poate să joace 15 minute și să îți aducă o calificare. E important că a revenit la antrenamente și cu siguranță va fi pe bancă la unul dintre meciurile cu Maccabi" 
Dan Petrescu, antrenor CFR

4din 10 partide din play-off-ul sezonului 2018-2019 a jucat George Țucudean, el reușind să marcheze și două goluri

Bilete ca și cu Astana

Chiar dacă este vorba despre un tur superior în preliminariile Ligii Campionilor, CFR a decis să păstreze aceleași prețuri la bilete pentru partida cu Maccabi Tel Aviv. Acestea sunt: 10 lei- peluză, 20 lei - tribune, 60 lei - VIP B, 80 lei- VIP A. Posesorii de abonamente pentru Liga 1, elevii și copiii sub 10 ani au intrarea gratuită. Tichetele se vor vinde inclusiv miercuri, până la startul meciului cu israelienii.  2500 de abonați au intrare liberă.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează