FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CFR Cluj reacționează după declarația lui Gigi Becali: „E regretabil să porți crucea pe îmbrăcăminte și să ai un asemenea discurs”

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 14:39 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 15:48

Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a avut un mesaj acid la adresa lui Gigi Becali, patronul FCSB.

Într-o conferință susținută marți, Gigi Becali a vorbit despre meciul dintre CFR Cluj și Lazio, din play-off-ul pentru optimile Conference League, declarând că va fi fanul italienilor.

Eric Bicfalvi a făcut o afirmație care atrage atenția în contextul războiului: „Am devenit rus”
RUSIA
Eric Bicfalvi a făcut o afirmație care atrage atenția în contextul războiului: „Am devenit rus”

Cristi Balaj, replică pentru Gigi Becali: „E regretabil să porți crucea și să ai un asemenea comportament”

Cristi Balaj i-a dat replica patronului FCSB, declarându-se deranjat de afirmațiile acestuia.

„E neașteptat și chiar regretabil să porți crucea pe îmbrăcăminte și să ai un asemenea discurs. Mă gândesc că nu la biserică învață să se comporte așa. Noroc că vine postul și curățăm toată mizeria pe care o facem.

Noi le-am urat succes de fiecare dată celor de la FCSB. Vorbim de cluburi care reprezintă România, așa cum poate fiecare”, a spus Cristi Balaj pentru ProSport.

VIDEO Ce a spus Gigi Becali despre CFR Cluj - Lazio

„Nu vreau să se califice CFR Cluj! Vreau să ia bătaie cu 5-0. 

CFR Cluj nu mai e echipă grea. Era. Acum primește goluri. Nu mai are forța aia, puterea aia. Nu mai au jucătorii. Deac le făcea tot jocul, dar a îmbătrânit. Nu mai face jocul ca înainte. Și CFR Cluj nu mai are nici atacant”, a spus Gigi Becali. 

Citește și:

Mesaj emoționant de la un dinamovist pentru MM: „Arogantul ăla e un tată de toată isprava. A trecut cu decență peste o cumpănă cumplită: fiica sa a avut cancer în formă avansată”

Victor Pițurcă a analizat lupta la titlu în Superligă: „Bătălia se dă în patru” » Ce echipă a scos din calcule

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
atthur
atthur  •  23 Februarie 2023, 12:40
Postat de maradona79 pe 22 Februarie 2023, 19:38

Daca ai crucea pe haine, nu inseamna ca porti credinta in suflet. Daca ar fi asa, toti popii ar fi modele de urmat. Gigi e doar un biet fariseu care se foloseste de credinta pentru a-si da o identitate proprie.

Bietu' ăsta fariseu a plătit "meleoane" pe binefaceri și caritate.Si alte multe "meleoane" pentru mai toate echipele din liga-mămăligă să ai tu ce să comentezi.Oricum in Raiul lui Dumnezeu ajungi cu credința și faptele!!!Atribute clar străine ție....

atthur
atthur  •  23 Februarie 2023, 12:36
Postat de dansy pe 23 Februarie 2023, 09:05

Vezi ca acum trei ani CSU a fost pe locul doi!

Nu știe, săracu!!! E prost rău!!!

vasglo
vasglo  •  23 Februarie 2023, 10:03

Sa-i spuna cineva lui Cristi Balaj ca singura legatura care poate fi facuta intre crucea de pe haine si spusele lui Becali despre CFR nu poate fi decat sintagma cu origini Biblice : "gura pacatosului adevar graieste"! :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close