FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL Dan Petrescu a primit atacantul visat » Fost internațional de juniori francez, cu 60 de meciuri la Leeds

Hadi Sacko, într-un duel Leeds - Liverpool
Hadi Sacko, într-un duel Leeds - Liverpool

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 17:06 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 17:58

CFR Cluj l-a prezentat pe Hadi Sacko (27 de ani), atacant francez cu origini în Mali.

Dan Petrescu s-a plâns constant de subțirimea lotului de la CFR Cluj. Astăzi a primit transferul dorit în atac, zonă din care lipsesc momentan Denis Alibec și Billel Omrani. Campioana României a anunțat venirea lui Hadi Sacko.

Cine e Hadi Sacko, noul atacant al lui CFR Cluj

Dan Petrescu a primit atacantul visat » Fost internațional de juniori francez, cu 60 de meciuri la Leeds

Hadi Sacko a ajuns la CFR Cluj din calitate de jucător liber de contract. Ultima dată evoluase la Denizlispor, în prima ligă din Turcia. De-a lungul carierei a bifat câteva cluburi importante. A început fotbalul la Bordeaux, apoi a mai îmbrăcat tricoul lui Le Havre, Leeds, Las Palmas și Ankaragucu.

VIDEO Cele mai bune momente ale lui Hadi Sacko în tricoul lui Leeds

Hadi Sacko a avut apariții la reprezentativele U16, U18, U19 și U20 ale Franței. Conștient că e dificil să își găsească loc în prima echipă a „Cocoșului Galic”, a ales naționala din Mali, pentru care a strâns 3 selecții.

În acest moment, cota de piață a lui Sacko, potrivit Transfermarkt, este 775.000 de euro.

60 de meciuriși 3 goluri are Hadi Sacko în tricoul lui Leeds United

Dan Petrescu s-a plâns de lot, după eșecul cu CSU Craiova din Cupă

Am venit cu jucătorii cu care am venit. Cred că jucătorii au dat tot, au fost foarte organizați, n-am ce să le reproșez. Nu știu dacă golul a fost ușor sau nu, trebuie să-l mai revăd. În rest, jucătorii și-au dat viața. Am avut o zi să organizez acest meci. Pe Gondiu și Dusan Celar i-am antrenat două zile, dar asta este situația. 

Suntem într-o situația foarte grea. Avem patru atacanți care nu joacă, dar au încercat băieții. Gondiu a venit după 7 zile, fiind răcit, iar Dusan n-are niciun meci în picioare. Ceilalți au încercat, dar chiar și așa a fost un meci fără multe ocazii, iar pe final puteam să egalăm. Echipa mai bună a câștigat și merita să meargă mai departe.
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO Dan Petrescu, replică pentru Marius Șumudică: „Să își găsească repede echipă și să aibă rezultatele mele”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV CFR Cluj primește un refuz categoric » Anunțul ferm al clubului: „Bat câmpii! N-au existat discuții, nu-l pot lua!”

Basarab Panduru îi ia apărarea lui Petrescu după eșecul clujenilor în Cupă: „Prioritatea lor e Conference League” + fotbalistul Craiovei care l-a dezamăgit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
daniaania
daniaania  •  25 Septembrie 2021, 08:48

Are viteza ii puternic, si le are cu mingea. Sa facut un transfer bun.

hashtag_truth
hashtag_truth  •  25 Septembrie 2021, 03:14

Cat despre degetzele ??? mesajul ??? Ying si Yang ??? 69 in picioare cu punct de echilibru ...sau ce ???? traducere...pls.

hashtag_truth
hashtag_truth  •  25 Septembrie 2021, 03:13

Frumoasa poza...pacat ca are ceas pe mana in ea....poate joaca cu cesuletzul si pe teren in acelasi tricouash ...cine stie...dar oricum, are ceas, deci...smecher omu :)))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează