FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - HERMANNSTADT 3-0

CFR CLUJ - HERMANNSTADT 3-0 / Dan Petrescu și-a criticat jucătorii: „N-am meritat victoria, puteam să și pierdem”

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 august 2019 23:38

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, nu s-a ferit să-și critice jucătorii, deși echipa sa a câștigat meciul cu Hermannstadt, 3-0, din etapa a cincea din Liga 1.

„Astăzi eram convins că va fi un meci foarte greu pentru că adversarul are jucători de mare calitate. Hermannstadt a jucat foarte bine. Echipa noastră n-a făcut un meci prea bun. Dacă nu ai noroc în fotbal degeaba te mai apuci să fii jucător sau antrenor. 

Azi am avut norocul pe care trebuia să-l avem cu Celtic. Azi nu meritam victoria. N-am dat niciun gol meritat. Ei n-au reușit să marcheze. Dacă mingea aia intra în poartă din bară făceau 1-1 și poate chiar pierdeam.

Sincer, nici noi nu mai știm cum să facem ca jucătorii să fie 100% apți. Nu e simplu acest program. Mă bucură doar rezultatul. Păun își merită banderola. Păun merită să joace aici. Peteleu a făcut un meci foarte bun. Nu-mi place să vorbesc despre fiecare jucător, dar acești jucători, alături de Mureșan, s-au salvat în această seară. Celorlalți le e mai greu să se adapteze la echipă”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

„Trebuie să facem un meci mare cu Celtic, să ne dublăm, să ne triplăm și să stăm foarte bine fizic. E ca atunci când întâlnești Barcelona și spui «Ce facem acum?»” - Dan Petrescu

Citește și:

CFR CLUJ - HERMANNSTADT 3-0 / Costel Enache, după ce a aflat că este dorit de Gigi Becali la FCSB: „Sunt bulversat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
danut1971
danut1971  •  11 August 2019, 10:28

fortza cfr!fcsbei succes in playout sezonul asta

ray51
ray51  •  11 August 2019, 09:08

Cravasa este un instrument utilizat in hipism. Dan practica limbajul de tip cravasa. Oare asta ii stimuleaza pe cei nenominalizati la rubrica 'asa DA'?

1621544878110915
Ionel Alecu  •  11 August 2019, 08:50

cfr 13 pct - fcsb 4 pct , 9 pct dupa 5 etape deci dupa 26 vor fi cel putin 45 la 20 cred ca nu se mai joaca play off-ul !!! ha ha ha ha ... fara stadion,fara antrenor,fara echipa , fara sustinatori , fara nimic datorie de 40 milioane la CSA STEAUA , fara palmares , fara marca fara nume, fara memeu, a ajuns ciobanul unde ii este locul ...in iad !!! sfarsitul este aici ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează