FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Un mincinos!” » Ruptură totală între CFR Cluj și fotbalist: „E interzis în România! Gata, cerem rezilierea și despăgubiri”

Ibrahima Mbaye, în centru, în tricoul lui Bologna // foto: Imago Images
Ibrahima Mbaye, în centru, în tricoul lui Bologna // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2023 10:14 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2023 10:40

Beppe Accardi, impresarul fundașului dreapta senegalez Ibrahima Mbaye (28 de ani), anunță că va cere rezilierea contractului dintre clientul său și CFR Cluj, plus despăgubiri din partea clubului din Gruia. Pe deasupra, îl face praf pe directorul sportiv Răzvan Zamfir: „Un mincinos, spune numai minciuni”.

Ibrahima Mbaye, ex-Inter și Bologna, jucător cu peste 140 de meciuri în Serie A, a semnat la jumătatea lunii septembrie cu CFR Cluj. Transferul s-a dovedit a fi un fiasco.

De atunci, Mbaye nu doar că nu a jucat în tricoul vișiniu, dar a prins banca de rezerve o singură dată, la duelul de Cupă cu Dumbrăvița de pe 10 noiembrie, câștigat de ardeleni cu 5-0.

O altfel de Antalya » Peisajul din jurul hotelurilor de lux unde se pregătesc echipele din Liga 1 este dezolant: stâne de oi, sărăcie maximă și multe sere jerpelite
ANTALYA
O altfel de Antalya » Peisajul din jurul hotelurilor de lux unde se pregătesc echipele din Liga 1 este dezolant: stâne de oi, sărăcie maximă și multe sere jerpelite

Situația bizară a lui Ibrahima Mbaye: fără meci pentru CFR Cluj de la transfer, este acum blocat în Italia

Iar lucrurile merg din rău în mai rău. Potrivit impresarului jucătorului, Beppe Accardi, Mbaye nu poate intra în România deoarece nu are permis de muncă valid.

Cum clientul său nu este pe lista CFR-ului pentru campionat, Accardi anunță că va cere rezilierea contractului și despăgubiri în instanță. Și îl face praf pe Răzvan Zamfir, director sportiv la CFR, cel care a reprezentat clubul la negocieri.

„După ce Mbaye și-a încheiat contractul cu Bologna, Răzvan Zamfir a forțat transferul. Negociam cu echipe americane, dar într-un final ne-a convins. Am semnat și eram mulțumiți, dar apoi... nu l-au trecut pe listă.

Pe 17 decembrie, Ibra se întorcea din Italia în România, dar l-au oprit la biroul de imigrări, spunându-i că nu poate reveni în România pentru că nu i-au făcut permis de muncă. Însă nu ăsta e cel mai rău lucru, ci faptul că antrenorul nici măcar nu l-a luat vreodată în calcul!”, a „tunat” Accardi, conform tuttomercatoweb.

„Răzvan Zamfir este un mincinos. Mbaye este neplătit de CFR Cluj”

„Nu poate merge în România, sunt niște probleme birocratice. Dar vom acționa în instanță, vom cere rezilierea contractului și despăgubiri. Am vorbit cu avocații: nu l-au pus pe listă, putem cere rezilierea.

Zamfir ne-a spus numai minciuni. E un mincinos! În plus, jucătorul nu și-a primit ultimele salarii. Și mai sunt jucători în situația asta, Mbaye chiar le-a dat niște bani unor jucători africani pentru a rezista. Vom vedea ce se va întâmpla, vorbesc peste tot”, a adăugat impresarul.

„Un mincinos!” » Ruptură totală între CFR Cluj și fotbalist: „E interzis în România! Gata, cerem rezilierea și despăgubiri”
Răzvan Zamfir

Mai multe știri din Liga 1: 

Valeriu Iftime lămurește situația lui Kevin Boli, fotbalist dorit de FCSB: „Am discutat cu el” + Ce spune despre o eventuală revenire a lui Hervin Ongenda

„Poate peste 10 ani nu se mai uită nimeni la tine!” » Cu ce se ocupă în prezent Mihăiță Pleșan și ce îl nemulțumește

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
daniaania
daniaania  •  10 Ianuarie 2023, 09:27

Daca ar fi fost bun cu siguranță DP îl folosea. Probabil nu se antrena bine și nu era în formă. Zamfir se ocupa de scoating de mult la CFR, nu ii mincinos. Poate a greșit aducandu-l.

John.Wick
John.Wick  •  08 Ianuarie 2023, 00:05
Postat de Catalynn_. pe 07 Ianuarie 2023, 14:13

Hai bă Setilă, chiar nu ti e putina jena!? Vorba aia, nu te știm de ieri , de azi …

ce ai tu, bagi mâna pe sub jante și nu mai găsești nici o sticloanță?

John_Doe
John_Doe  •  07 Ianuarie 2023, 19:42
Postat de ulrich pe 07 Ianuarie 2023, 13:55

Nu stiu cine-s impresarii astia, dar Razvan Zamfir este arhitectul tuturor succeselor CFR-ului. Este pur si simplu cel mai bun scouter din Romania si nu numai. Omul asta ar putea sa se angajeze la orice club mare din Occident la cum dibuieste jucatorii.

El i-a adus la CFR pe Kovacs&Co?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează