FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj îi răspunde lui Nistor după declarațiile acide de azi: "E în eroare!" » Transferul la Dinamo, tot mai departe

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 19:44

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, i-a răspuns lui Dan Nistor, cel care a răbufnit la adresa tehnicianului Dan Petrescu (detalii, aici).

"Am văzut și m-au mirat aceste declarații. Nistor a fost adus la dorința noastră. El a jucat, are aproape 1.000 de minute jucate pentru noi. Nistor un jucător bun, pe care ne bazăm. Vine cu noi în pregătire, am vorbit cu el. E într-o eroare dacă a spus acele lucruri, dar mâine vom lămuri.

Poate mie îmi adresa acea întrebare. Nu cred că lui Dan Petrescu i se adresează chiar așa. Dan Petrescu se poartă egal cu toți jucătorii și, când consideră că Nistor trebuie să joace, va juca. Jucătorii joacă după cum se pregătesc, după cât de sănătoși sunt și după criteriile antrenorului. Așa se face la noi. Nistor se antrenează bine, dar e concurență mare între jucători. Dacă o să se pregătească, o să îi vină rândul", a declarat Iuliu Mureșan, la TV Digi Sport.

Președintele clujenilor a dat ulterior de înțeles că sunt șanse infime ca Nistor să ajungă la Dinamo în această iarnă. 

"Nu l-am propus nicăieri pe Nistor. Să fie clar, nu vrem să scăpăm de el. Nu cred că ar putea fi împrumutat, nu va face obiectul unei mutări. E un jucător pe care ne bazăm", a mai spus Mureșan. 

Adio, Ioniță!

Iuliu Mureșan a închis subiectul posibilei veniri a lui Alexandru Ioniță II la CFR Cluj, dezvăluind că "feroviarii" nu acceptă pretențiile exagerate ale Astrei pentru fotbalistul de 23 de ani:

"Ioniță a ieșit momentan de pe radarul nostru. Ne-a plăcut la un moment dat, dar nu cred că în momentul de față ne putem înțelege cu Astra. Noi am avut un buget pentru transferuri și nu îl vom depăși. Nu ne mai preocupă acest jucător".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Ianuarie 2018, 13:00
Postat de qwerty007 pe 08 Ianuarie 2018, 22:16

De obicei cand Muresan confirma pe cineva ala are zilele numarate !!

Minciuni sorosisto-gigiste. Muresan e un om cinstit, corect, profesionist, ardelean adevarat care nu a mintit niciodata in viata lui. Plus ca nu e adevarat ca e supraponderal (cum nu trebuie sa fie un "medic"), de fapt, e suplu, frumos, tanar si cu o promitatoare cariera de fotomodel. Nici chiar daca ii scrie in cartea de munca "DSS", nu e adevarat ca a fost securist inainte de 1989.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Ianuarie 2018, 22:17
Postat de jack_the_stripper pe 08 Ianuarie 2018, 22:07

Si pe locul 7 pe cine preferi?

Ala-i al nostru: fruntasi in sat!

qwerty007
qwerty007  •  08 Ianuarie 2018, 22:16

De obicei cand Muresan confirma pe cineva ala are zilele numarate !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează