FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN MARBELLA

CFR Cluj îl aduce pe Denis Ciobotariu de la Dinamo! Florin Prunea: „E o chestiune de ore”

Articol de - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 18:14

CFR Cluj e aproape să obțină semnătura lui Denis Ciobotariu (21 de ani) de la Dinamo.

UPDATE 19:00 » Florin Prunea (51 de ani), președintele lui Dinamo, a declarat că Ciobotariu este foarte aproape să părăsească formația din „Ștefan cel Mare”.

Denis Ciobotariu, de la Dinamo la CFR Cluj

„Dacă Ciobi pleacă, va trebui să căutăm o nouă variantă cu siguranță. Ciobotariu este foarte aproape să plece, într-adevăr. E o chestiune de ore. Mai sunt de pus la punct câteva detalii și cred că o să plece. Este un băiat admirabil. Iar noi trebuie să ne autofinanțăm, n-avem ce să facem”, a afirmat Prunea, la TV Digi Sport.

FLORIN PRUNEA: „NI-L DORIM FOARTE MULT PE BUTEAN”

Prunea a dezmințit informația conform căreia Mihai Butean (23 de ani) ar fi inclus în transferul lui Ciobotariu de la Dinamo la CFR Cluj, însă a afirmat că fostul jucător al Astrei este pe lista „câinilor”: „Sunt două chestiuni complet diferite, însă Butean este un jucător bun pe care ni-l dorim foarte mult”.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Clujenii au scăpat pentru moment de interdicția la transferuri au trecut serios la treabă. Marți au reușit să obțină semnătură lui Cristian Paleoca (20 de ani) de la Sticla Arieșul Turda, un mijlocaș adus de Dan Petrescu datorită eligilibității pentru regula U21. „Feroviarii” vor acum o nouă mutare pe acest palier, iar ținta este Denis Ciobotariu, conform Fanatik.

Fundașul dinamovist a plecat spre cantonamentul clujenilor din Antalya imediat după amicalul dintre Dinamo și Dinamo Dresda, încheiat cu victoria divizionare secunde din Germania, scor 1-0.

Denis Ciobotariu, soluție U21 la CFR

Denis Ciobotariu s-a consacrat pe postul de fundaș central, dar se poate adapta și în zona dreaptă a defensivei. CFR Cluj încearcă astfel o mutare neașteptată. 

CFR Cluj îl aduce pe Denis Ciobotariu de la Dinamo! Florin Prunea: „E o chestiune de ore”

650.000 de euroeste cota lui Denis Ciobotariu conform transfermarkt.de

Vezi și:

Astra dă o nouă lovitură: Kehinde Fatai se alătură lotului condus de Bogdan Andone

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
planetfun
planetfun  •  16 Ianuarie 2020, 14:17

Mi se pare normal, cfr sa transfere de la sateliti.

parpalache
parpalache  •  16 Ianuarie 2020, 10:58
Postat de emrari pe 15 Ianuarie 2020, 19:53

Din pacate asta nu mai e Dinamo.Daca au ajuns echipe din liga 1 sa ne cumpere tinerii din pepiniera pe preturi de nimic,atunci e clar ca suntem in moarte clinica.Din pacate Negoita si gasca lui au dus Dinamo in cea mai neagra perioada a existentei ei.

Ai dreptate!Management dezastruos!S-a incalcxat o regula elementara:"N-ai voie sa dai din casa"!Pai daca toata lumea de la club-de la Negoita pana la Nistor- a vorbit in presa ca Dinamo are urgenta nevoie de 500 de mii- pentru ca ai salarii neplatite- si ca sare in sus sa faca rost de bani-ca altfel nu primeste licenta- ce sa ne mai miram ca pe Nistor nu a luat decat 250 de mii,iar pe Ciubotaru decat 150 de mii!De rasul curcilor!

zorrozabal
zorrozabal  •  16 Ianuarie 2020, 10:45
Postat de samertx pe 16 Ianuarie 2020, 00:41

E o pierdere pentru Dinamo, totuși. Puștiul e fundaș central, a jucat ca amatorul pe post lateral, dar în centrul apărării l-a încercat Dușan până astăzi? Nu. Doar astăzi, eu zic că s-a achitat onorabil. Internațional de tineret, titular în liga întâi și vândut pe ce sumă? Că n-am citit în articol, Iediță, scuze.

Si Petrescu l-a luat tot pentru fundas dreapta!Oare nu s-o pricepe nici Petrescu?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează