FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

La CFR e ca la Mediaș! Tensiuni în vestiarul campioanei: clujenii au restanțe uriașe » Un singur jucător e cu banii la zi!

Jucătorii lui CFR Cluj au încasat săptămâna aceasta jumătate din salariul pe luna octombrie din 2021! Foto: Imago
Jucătorii lui CFR Cluj au încasat săptămâna aceasta jumătate din salariul pe luna octombrie din 2021! Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 19 februarie 2022 08:12 / Actualizat sambata, 19 februarie 2022 09:42

Jucătorii lui CFR Cluj au încasat săptămâna aceasta jumătate din salariul pe luna octombrie din 2021!

Că fotbalul românesc se afundă într-o profundă criză financiară o dovedesc nu doar exemplele deja celebre, Academica Clinceni și Gaz Metan, care, în plin sezon, au rămas fără jucători. Probleme cu întârzieri salariale ale jucătorilor și antrenorilor au mai mult de jumătate dintre echipele Ligii 1.

Torje, cel mai bun în Dinamo - Gaz Metan » Un singur dinamovist a dezamăgit
DINAMO - GAZ METAN 4-0
Torje, cel mai bun în Dinamo - Gaz Metan » Un singur dinamovist a dezamăgit

Inclusiv campioana ultimelor patru ediții ale Ligii 1, care a luat cei mai mulți bani din drepturile TV, dar și din participările în competițiile europene. Și totuși, ardelenii au încasat în această săptămână abia o jumătate din salariul pe octombrie 2021! Unii dintre jucători, cei mai tineri, cu salarii mai mici, ar fi primit un procent mai mare, spre 70%.

A fost o încercare a conducerii clubului din Gruia de a mai detensiona situația din vestiar, unde jucătorii sunt tot mai nemulțumiți de situația creată. Mai ales în acest moment, când avansul față de FCSB s-a redus considerabil, iar CFR, cu un program mai greu decât rivalii, are nevoie să nu mai piardă puncte până la finalul sezonului regulat.

Debeljuh e la zi cu banii

Deocamdată, singurul jucător care şi-a cerut banii a fost atacantul Gabriel Debeljuh, unul dintre principalii marcatori ai CFR-ului. El a notificat clubul pentru datorii. Dacă în 15 zile de la acest demers nu ar fi fost plătit, croatul ar fi putut pleca liber.

Străinii dintr-un campionat au avantajul că, dacă au trecut 60 de zile de la un salariu neplătit, notifică clubul, iar apoi, după 15 zile, conform regulamentelor FIFA, pot semna liberi cu o altă echipă, chiar dacă sunt în litigiu cu vechiul club. CFR i-a achitat însă restanțele, în jur de 100.000 euro. 

40 de jucătoria avut CFR la ședința de pregătire de ieri, după ultimele transferuri ale lui Roger și Yuri

VIDEO Totul despre CFR Cluj - Rapid

Citește și: 

Un jucător de la CFR Cluj a fost propus la FCSB. Agentul dezvăluie: „Am vorbit cu Becali” + Patronul roş-albaştrilor a confirmat

Artificiu incredibil la CFR Cluj: i-au reziliat contractul, apoi l-au angajat la loc!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
110720431332555
Emil-Radu Fiscutean  •  19 Februarie 2022, 21:35

Există cumva posibilitatea ca acest articol să fie întocmit la comanda unui generos patron al unui club rival din București, generozitate de care să se bucurii autorul articolului și șefii lui?... Întreb doar, nu dau cu parul.

110720431332555
Emil-Radu Fiscutean  •  19 Februarie 2022, 21:31
Postat de Emil-Radu Fiscutean pe 19 Februarie 2022, 11:37

***... ***?... ***?

Poate ne spune moderatorul în ce a constat limbajul vulgar și jignitor al subsemnatului.

valyomanyd
valyomanyd  •  19 Februarie 2022, 18:45
Postat de sile007 pe 19 Februarie 2022, 18:36

Si depunctarea, sau depunctarile unde sunt dragi tovarasi si pretini...campioana furaciunilor demonstreaza inca o data ca este mai presus decat legea, regulamentele si legile sunt facute pentru fraieri( vezi Gaz Metan Medias), vcdb si *** sunt subiecte tabu pentru presa si societati protejate de sistemul corupt si ticalosit si de justitia corupta, nedreapta si oarba.

Ba , Sile, o echipa se depuncteaza NUMAI daca jucatorii isi depun memorii si clubul nu vireaza banii in conturi ! Bine, tu fiind fecesebist e greu sa intelegi !

Vezi toate comentariile (66)
Comentează