FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

CFR CLUJ // Kevin Boli, primele reacții după ce a fost făcut KO în duelul cu Fortes! + ce șanse sunt să revină cu FCSB

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2019 09:09

KEVIN BOLI. În minutul 54 al meciului CSU Craiova - CFR, la un duel cu Fortes, care l-a împins în aer, Kevin Boli (27 de ani) a zburat și a aterizat în cap. Fundașul oaspeților a rămas câteva zeci de secunde nemișcat, stârnind panica tuturor. Dar și-a revenit și a reușit să termine partida. Ieri, francezul a rememorat pentru Gazetă momentele de coșmar.

- Kevin, cum te simți?
- Sunt bine acum, mulțumesc. Dar am trecut printr-un moment greu în meciul cu Craiova. Putea să iasă rău. În momentul în care m-am trezit la pământ nu știam cum am ajuns acolo. Eram KO, amețit, mă durea puțin capul. Noroc că medicii noștri au intervenit foarte repede și prompt. Mi-am revenit însă repede, am cerut să joc și totul e OK.

"Abia la reluări am realizat ce rău am căzut"

- Ai mai revăzut faza?
- Da, la reluări m-am speriat mai tare, am realizat prin ce pericol am trecut. Puteam să îmi rup gâtul! S-a petrecut totul foarte repede, nu am apucat să pun mâna, să mă protejez.

- Cu Fortes ai vorbit după meci?
- A venit la mine să își ceară scuze. Cred că s-a speriat și el, nu a vrut să iasă așa. În sport, accidente se pot întâmpla oricând. Bine că până la urmă a rămas doar o sperietură. Mai greu a fost pentru ai mei.
boli sportpictures

"N-aș lipsi cu FCSB"

- S-au speriat...
- Nomal, după meci m-au sunat toți. Tata, care a jucat și el fotbal, era acasă, în Coasta de Fildeș, vedea meciul pe internet. La fel și frații mei, Yohan, care joacă la St. Truiden, Charles care e la echipa de tineret la Lens. Mama era cea mai speriată. Au văzut că am revenit pe teren, dar le era teamă să nu am probleme după aceea.

- Cum s-a simțit din teren meciul cu Craiova?
- A fost greu, încrâncenat. Și adversarii au echipă bună, un public care pune presiune. După numărul de ocazii, trebuia să câștigăm. Dar se mai întâmplă să nu intre mingea în poartă. Ce aproape a fost Omrani...

- Deci ești bun de joc pentru meciul cu FCSB.
- N-aș lipsi de la un asemenea meci, mi-aș dori să conteze Mister pe mine! Va fi tot un meci aprig, dar sper să câștigăm și să ne menținem acolo, în față, la distanță de ei. Nu e decisiv, dar am avea un atu important.

- Cum ai regăsit CFR după întoarcerea din China?
- O echipă mai puternică, mai determinată. Am urmărit meciurile și de acolo, am văzut ce s-a întâmplat de-a lungul sezonului regulat. Sper să reușim să luăm titlul și să ajungem să jucăm în cupele europene. Eu chiar îmi doresc să ajungem în grupele Champions League, unde CFR a fost ultima dată în urmă cu 6 ani.

- Ultima încercare, din vara trecută, s-a încheiat cu o mare deziluzie, cu Malmo, apoi mai ales cu Dudelange.
- N-am uitat, cred că nimeni nu a uitat. Dar eu cred și sper că am învățat ceva din acele meciuri și n-o să se mai repete. Da, va fi greu, dar merită să luptăm ca să ajungem iar acolo, în grupe.

"În China a fost o experiență specială. E un nivel foarte ridicat, cumpără jucători valoroși, pe sume mari, în special atacanți de clasă. Cel mai greu duel acolo l-am avut cu brazilianul Hulk" Kevin Boli, fundaș CFR

CITEȘTE ȘI

Gigi Becali, vehement după ce Olimpiu Moruțan a fost schimbat la pauză: „Nu stăm după el! A pierdut toate mingile”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din Liga 1!

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează