FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL „Rooney” la CFR Cluj! Ultimul transfer reușit de campioană: „Voi munci din greu”

Mijlocașul ofensiv Runar Mar Sigurjonsson (30 de ani) a fost prezentat oficial de CFR Cluj, mutare anunțată în exclusivitate de GSP.ro în urmă cu două zile.
Mijlocașul ofensiv Runar Mar Sigurjonsson (30 de ani) a fost prezentat oficial de CFR Cluj, mutare anunțată în exclusivitate de GSP.ro în urmă cu două zile.

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 20:06 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 20:53

Mijlocașul ofensiv Runar Mar Sigurjonsson (30 de ani) a fost prezentat oficial de CFR Cluj, mutare anunțată în exclusivitate de GSP.ro în urmă cu două zile.

Sigurjonsson va purta în Gruia tricoul cu numărul 8, liber după plecarea lui Djokovic în Turcia, la Rizespor. 

Clubul CFR 1907 Cluj și FC Astana, formație din prima ligă a Kazahstanului, au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Runar Mar Sigurjonsson
Comunicat CFR

Runar Mar Sigurjonsson, prezentat oficial de CFR Cluj

„CFR este o echipă bună, am auzit doar lucruri pozitive despre acest club, despre oraș. Pentru mine a fost o decizie ușoară să mă alătur echipei. Cred că sunt un jucător care muncește din greu, încerc să dau totul pentru echipă, să marchez, să ofer pase decisive. Toti îmi spun «Rooney» , asta e porecla mea”, a declarat Runar pentru site-ul oficial al clubului.

Sigurjonsson este singurul transfer reușit de CFR în această iarnă. Azi, 8 februarie, e ultima dată de mercato în România din cadrul perioadei oficiale de iarnă. De mâine mai pot fi semnați doar fotbaliști liberi de contract.

Runar Mar Sigurjonsson, noul jucător al lui CFR Cluj

Runar Mar Sigurjonsson a evoluat împotriva României în barajul pentru EURO 2020, pierdut de selecționata țării noastre cu scorul de 1-2. Noul jucător al celor de la CFR Cluj a intrat pe teren în minutul 83, când l-a înlocuit pe Johann Gudmundsson

La meciul cu România, Mar Sigurjonsson a revenit în naționala Islandei după un an. Mijlocașul ofensiv nu mai evoluase de pe 11 octombrie 2019, de la meciul cu Franța, din preliminariile pentru EURO 2020.

1 milion de euroeste cota de piață a lui Mar Sigurjonsson, conform Transfermarkt

CV Run Mar Sigurjonsson, noul jucător al lui CFR Cluj

  • 30 de selecții a strâns Mar Sigurjonsson pentru naționala Islandei
  • 1 gol și 2 pase de gol a oferit Mar Sigurjonsson pentru selecționata Islandei
  • A fost în lotul naționalei la EURO 2016, dar nu a evoluat niciun minut
  • 6 cluburi are în palmares mijlocașul islandez: HK Kopavogs, Valur Reykjavik (Islanda), St. Gallen, Grasshopper Zurich (Elveția), GIF Sundsvall (Suedia), FC Astana (Kazahstan)
  • 2 trofee a câștigat cu Astana: Campionatul și Supercupa în 2019
  • 1 trofeu a câștigat cu Valur: Cupa Ligii Islandei în 2011

Citește mai multe știri din Liga 1:

Budescu a plecat de la Astra! Prima reacție: „A semnat deja”

Se întâmplă în Liga 1 » Adus în ianuarie, a plecat după două meciuri! Anunțul oficial

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
talpaiadului
talpaiadului  •  09 Februarie 2021, 01:43

Bine ca l-au luat pe Sigurjonsson. Era mai nasol daca il aduceau pe Nesigurjonsson :)

fibra
fibra  •  08 Februarie 2021, 23:23

Nu știu ce valoare are acum acest jucător, dar sigur este serios si ambițios ca toți islandeziI, ceeace într -un campionat mediocru precum al nostru e rar

moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  08 Februarie 2021, 21:02

Exact profilul lui Djokovic.E ca si cum nu ar fi plecat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează