FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 1-3

VIDEO EXCLUSIV CFR Cluj, reacție surpinzătoare după victoria contra Craiovei: „Cu Botoșani ne va fi mai greu”

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 07:15 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 10:53

CFR Cluj s-a impus categoric pe terenul celor de la CS Universitatea Craiova, 3-1, și este lider în play-off-ul Ligii 1 cu două etape înainte de final.

Marius Bilașco (39 de ani), directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a vorbit după meci la GSP LIVE despre victoria obținută pe „Ion Oblemenco” și despre finalul incendiar din play-off.

VIDEO Marius Bilașco: „Meciul cu Botoșani o să fie mai greu”

„Mi-a plăcut spiritul echipei. S-a văzut că atunci când suntem concentrați la maximum, rezultatul e în favoarea noastră. Asta ne de încredere pentru partida următoare, care va fi mai grea decât cea contra Craiovei. Jucăm în deplasare și peste doar trei zile. E o deplasare dificilă, dar cred în grupul de jucători. Dar dacă vom arăta ca o echipă rezultatele vor fi în favoarea noastră!

E foarte important ce facem noi! Dacă menținem diferența de puncte e mai puțin important ce fac alții! Așa trebuie să privim lucrurile”, a spus Bilașco la GSP LIVE..

Arlauskis a fost cu noi, la Craiova. A fost cu lotul care a făcut deplasarea. E OK și probabil va fi apt pentru următoarele partide. E un jucător important! Nu știu care dintre cei trei portari va pleca la vară, nu pot să răspund acum
- Marius Bilașco

Citește mai multe știri despre Craiova – CFR Cluj:

N-a mai rezistat! Ouzounidis și-a desființat jucătorii: „Au distrus totul, să-mi explice! Eu nu accept”

MM Stoica, reacție la miezul nopții: „Craiova n-a fost lăsată să ajungă la poartă!” » Continuă războiul cu Ion Crăciunescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  16 Mai 2021, 22:28

FC Botoșani își va da viața pe teren în meciul cu CFR! Are dreptate Bilașco.

parpalache
parpalache  •  16 Mai 2021, 19:16

Regula de 3 simpla:daca Botosani a batut-o pe Craiova in deplasare,de ce nu ar bate-o si pe CFR?!Mai ales daca Edward ii va tine pe tusa o repriza intreaga pe alde Paun,Costache si Bordeianu,iar arbitru va fi vreun Cojocaru sau Radu Petrescu?!

observator_federal
observator_federal  •  16 Mai 2021, 15:39

De ce a afirmație surprinzăoare? Și Craiovei, de pildă, i-a fost mai greu la Botoșani decât la Cluj-Napoca (și sper, mult mai greu decât la Giurgiu, cu Fcsb). Botoșaniul are atuuri serioase în jocurile de acasă - par egzamplu la ultimul 1-1 cu Craiova, oltenii au avut 3 (trei!!! 1+1+1) penaltyuri neacordate (presa nu s-a "sensibilizat", de ce??) dar marele patron și maestru de ceremonii Iftime, a sintetizat "dacă erau mai buni, trebuiau să ne bată!". Are dreptate, așa ar fi trebuit, dar mai știți oare cine a arbitrat atunci?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează