FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Primele reacții despre „furtuna” de la CFR Cluj: „Jucătorii ar fi bulversați dacă Petrescu va fi schimbat”

Dan Petrescu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +32   FOTO
Dan Petrescu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 11:03 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 12:53

Lucian Goian (38 de ani), fostul fundaș de la CFR Cluj și Dinamo, consideră că o ipotetică demitere a lui Dan Petrescu ar fi o greșeală uriașă a lui Nelu Varga, pretențiosul patron al „feroviarilor”.

GSP.ro dezvăluie azi că finanţatorul Neluțu Varga e nemulţumit de bilanţul lui Dan Petrescu în acest mandat şi se gândeşte să-l dea afară, în ciuda clauzei de 400.000 de euro pe care trebuie să i-o plătească în această situaţie.

Favorit să preia banca ardelenilor este Adrian Mutu, dorit în Gruia şi în urmă cu un an, când a fost blocat de fostul preşedinte Marian Copilu.

Lucian Goian: „Ar fi o greșeală mare schimbarea lui Dan Petrescu”

„Ar fi o greșeală mare schimbarea lui Dan Petrescu. În primul rând financiar, pentru că ar fi nevoiți să plătească iar o clauză. În al doilea rând, echipa are nevoie de continuitate. L-ai adus acum două luni de zile, înseamnă că ai avut încredere în el. Trebuie să-i dea timp și să aibă răbdare.

O schimbare i-ar bulversa și pe jucători. S-ar schimba tot, ar veni alt antrenor, cu altă filosofie. Ar avea nevoie de jucători. Acesta e dezavantajul schimbării unui antrenor în timpul campionatului. Dan Petrescu a câștigat titluri, a confirmat în România, dar nici el nu e Dumnezeu”, a declarat Lucian Goian, în direct la GSP Live.

Dan Petrescu e în pericol la CFR Cluj

În numai 5 runde de campionat, de când a preluat echipa oficial, Dan Petrescu a înregistrat două înfrângeri în Liga 1, 0-1 la Botoșani și 0-2 la Mioveni, cu Rapid. 

Astfel avantajul pe care îl avea echipa în fruntea clasamentului Ligii 1, cu maximum de puncte după 7 runde (în primele 6 fusese condusă de Marius Șumudică), s-a tot micșorat. 

FCSB e acum la doar 6 puncte distanță, față de 12 câte erau după meciul direct. U Craiova a redus și ea ecartul cu un punct. În Cupă, CFR a ieșit din primul tur, învinsă chiar de olteni. În Conference League, ardelenii au doar un punct din două partide. 

Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+28 FOTO

Un bilanț care a început să macine încrederea finanțatorului Nelu Varga în tehnicianul alături de care a câștigat trei dintre ultimele 4 titluri consecutive ale clubului din Gruia. Surse apropiate echipei susțin că omul cu banii se gândește tot mai serios la o despărțire de Dan Petrescu, care abia a venit pe 1 septembrie și are contract până pe 30 iunie 2024. Iar Varga se tot gândește să-l aducă pe prietenul său, Adrian Mutu, cel care s-a despărțit recent de FCU Craiova. Detalii pe larg, AICI!

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Situație explozivă la CFR Cluj! Varga s-a săturat și de Petrescu și vrea o nouă schimbare + prima vedetă care se gândește la plecare

VIDEO Dan Petrescu nu-și revine din șoc: „Uitați-vă la fața mea!” » Ce vedetă îl nemulțumește

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
talpaiadului
talpaiadului  •  22 Octombrie 2021, 03:34
Postat de legio.sud pe 21 Octombrie 2021, 11:53

Barbate nu noi am furat ni-sa oferit ca o compensație morala la ce abuzuri am suferit , afla și tu ca noi in zona asta a României avem un orgoliu și nu ne pretam la furăciunile făcute de sistem pt. voi ( insolventa lui Paskzany și altele ) așa ca șezi molcom și nu mă provoca …

Ati primit acea compensatie pentru ca ati votat 70% cu PSD-ul, iar voi ati imbratisat furaciunea ca niste pomanagii in genunchi, sfidand bunul simt si intreaga tara. Tot respectul pe care oltenii l-au dobandit in perioada Universitatea Craiova s-a dus pe apa sambetei in momentul in care au imbratisat-o pe CSU, in prezent ati ajuns ultimii oameni, de rasul curcilor.

130661668133038
George Sirbu  •  21 Octombrie 2021, 17:55

HA,HA HA.ATI DISTRUS O ECHIPA .NUI NIMIC ,DOAR SUNT BANII VOSTRI

130661668133038
George Sirbu  •  21 Octombrie 2021, 17:54

HA,HA HA.ATI DISTRUS O ECHIPA .NUI NIMIC ,DOAR SUNT BANII VOSTRI

Vezi toate comentariile (14)
Comentează