FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Noi detalii despre transferul încercat de CFR Cluj: „A fost o discuție. Varga s-a interesat de el”

Marco Dulca (în roșu) // FOTO: Imago
Marco Dulca (în roșu) // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 11:54 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 12:15

Cristi Dulca, selecționer naționalei de fotbal feminin, a dat detalii despre interesul lui CFR Cluj pentru fiul său, Marco.

Fostul fotbalist, care a dezvăluit în septembrie că CFR Cluj se interesează de mijlocașul Chindiei, spune că a existat o discuție pentru transfer, dar nu crede că Marco Dulca va ajunge sub comanda lui Dan Petrescu.

CFR Cluj s-a interesat de Marco Dulca

„A fost o discuție. Dar nu cred că se va face transferul. Domnul Varga s-a interesat de el”, a spus Cristi Dulca la emisiunea „DigiSport Matinal”.

11ani a petrecut Dulca Jr. la U Cluj, de când a început fotbalul până a plecat la Swansea, 2004-2015

Dulca a ajuns în vara lui 2019 la Farul, de la echipa sub 23 de ani a celor de la Swansea. După un an, a fost împrumutat la Chindia, iar în aceasta vară a fost transferat definitiv, în contul transferului lui Marian Aioani.

În acest sezon, sub comanda lui Emil Săndoi, Marco Dulca a fost un jucător de bază la Chindia. A jucat 23 de partide în toate competițiile, marcând un gol și oferind două assist-uri.

700.000 de euroe cota lui Marco Dulca, potrivit transfermarkt

Datorii la CFR Cluj

Inclusiv CFR Cluj, campioana ultimelor patru ediții ale Ligii 1, care a luat cei mai mulți bani din drepturile TV, dar și din participările în competițiile europene, are probleme financiare. Ardelenii au încasat în această săptămână abia o jumătate din salariul pe octombrie 2021! Unii dintre jucători, cei mai tineri, cu salarii mai mici, ar fi primit un procent mai mare, spre 70%.

A fost o încercare a conducerii clubului din Gruia de a mai detensiona situația din vestiar, unde jucătorii sunt tot mai nemulțumiți de situația creată. Mai ales în acest moment, când avansul față de FCSB s-a redus considerabil, iar CFR, cu un program mai greu decât rivalii, are nevoie să nu mai piardă puncte până la finalul sezonului regulat.

VIDEO Totul despre CFR Cluj - Rapid

Citește și:

Dan Petrescu remarcă un tehnician din Liga 1: „E meritul lui, e charismatic și face o treabă excelentă”

Toate detaliile despre negocierile Omrani - FCSB: „Poate semna la orice oră”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
wearethechampions
wearethechampions  •  20 Februarie 2022, 20:36

Petrila trdbuie odihnit un pic, ca azi e chiar si sub Deac

wearethechampions
wearethechampions  •  20 Februarie 2022, 20:31
Postat de vasileroaita pe 20 Februarie 2022, 12:33

Ma bucur ca cei de la CFR au incasat, in aceasta saptamana jumatate din salariul pe luna octombrie! Mai ales ca, tot aici am aflat ca salariul pe aceeasi luna octombrie a mai fost platit in ianuarie si in prima parte din februarie!!!

Da, da asa gigistii de la gesepe ii fac fericiti pe gigistii din tribune. Ca echipa nu prea cu ce sa-i faca fericiti.

no.bine
no.bine  •  20 Februarie 2022, 16:48
Postat de Stolz Ultras pe 20 Februarie 2022, 13:10

Plus ca au mai scris petarda de articol despre "zvonul" cu dulca jr,in 3 randuri ca sa aiba ocazia sa dezvolte subiectul datoriilor de la CFR, a nspe mia oara..nah,ce i de facut?? Mioveni n a fost de acord cu blatul..fituica de casa a ciobanului tre sa si faca datoria..

absolut corect, respect !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează