FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Lot fantastic pentru Șumudică! » CFR Cluj poate alinia de acum două echipe tari

Marius Șumudică are un lot fantastic la CFR Cluj
Marius Șumudică are un lot fantastic la CFR Cluj

Articol de , , - Publicat sambata, 10 iulie 2021 09:47 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 10:22

CFR Cluj negociază vânzarea lui Andrei Burcă în Emirate, dar tot mai păstrează, și fără fundașul central internațional, suficienți jucători cât să alcătuiască două formule diferite și fiecare să arate ca una de play-off.

  • Meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională, fiind astfel primul duel găzduit de cel mai mare stadion al țării după cele 4 partide de la Campionatul European atribuite Bucureștiului.

Clujul a extins contractele cu jucătorii vârstnici și importanți, a renunțat doar la Vinicius, dintre eroii campionatelor câștigate la rând, și a adus fotbaliști noi încontinuu în vara aceasta. Ieri a fost prezentat oficial Meleke, fundaș central de la FC Botoșani, a noua achiziție a verii.

E posibil să plece în curând Andrei Burcă, ofertat de Al Ain, din Emiratele Arabe Unite. Campioana ar încasa mai mult de 1.500.000 de euro în schimbul apărătorului în vârstă de 28 de ani.

Și fără el, lotul tot rămâne unul foarte mare! Șumudică are posibilitatea să folosească o formulă într-un meci, iar în următorul s-o schimbe complet, și echipa să arate tot bine, cu multe nume importante. Petrila e cel mai important dintre jucătorii „under". Dacă lipsește el, regula Federației e respectată cu Denis Rusu ori cu Adrian Gâdea.

Lot fantastic pentru Șumudică! » CFR Cluj poate alinia de acum două echipe tari
Marius Sumudica e unul dintre cei mai importanți antrenori din ultimii ani în România, foto: Imago

Șumudică poate să-i rotească pe toți la CFR Cluj

Hoban și Itu ar fi soluții de backup pentru formula rezervelor! Lui Chipciu îi va fi, de asemenea, greu să-și găsească un loc în formula de bază, chiar dacă Șumudică și-a fixat printre obiective, după ce a preluat conducerea tehnică a CFR-ului, să-l „repare" pe Alex și să-l transforme din nou într-un fotbalist important. 

În două sezoane la Cluj, Chipciu a fost titular doar în 14 partide din campionat și a marcat două goluri.

Vișiniii au adunat mulți jucători ca să se poată descurca și în campionat, și în cupele europene. Șumudică are astăzi prima ocazie să aplice o rotație, să mai schimbe formația pe care a utilizat-o marți cu Banja Luka, în victoria cu 3-1. După Supercupa cu Craiova, pe CFR o așteaptă returul din Bosnia, marțea viitoare. 

Prima echipă a CFR-ului:

Lot fantastic pentru Șumudică! » CFR Cluj poate alinia de acum două echipe tari

A doua echipă a CFR-ului:

Lot fantastic pentru Șumudică! » CFR Cluj poate alinia de acum două echipe tari

VIDEO Azi se joacă Supercupa României! Totul despre CFR Cluj - CS Universitatea Craiova

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Marius Șumudică îi răspunde lui Sorin Cârțu și își anunță principalul obiectiv la CFR Cluj: „Vreau să fac bani!”

Șumudică, indignat înainte de Supercupă: „Vreți să mă leșinați?! N-am văzut în viața mea așa ceva!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
muzzi
muzzi  •  11 Iulie 2021, 19:38

tot nu am inteles cum au putut renunta la Vinicius!

ovidiu1
ovidiu1  •  10 Iulie 2021, 23:51

Vad pe tricourile lui CFR o reclama la pariuri sportive, nu e bine ca un sportiv sa faca reclama la alcool, carbogazoase si pariuri prin urmare CFR-ul nu are ce sa caute in Europa, in competitiile europene, nu o sa faca performanta cu astfel de sponsori, sa ramana la firme financiare apa plata telecomunicatii....

talpaiadului
talpaiadului  •  10 Iulie 2021, 15:32
Postat de dodo001 pe 10 Iulie 2021, 13:25

Fiecare jucator merita sa plece la mai bine intr-un campionat mai puternic. Burca, dar si Rondon au facut diferenta in partidele care au contat. Acum il avem pe Messi Petrila, el va fi cel care va pleca, sunt sigur, anul viitor sau chiar in iarna daca face o toamna buna in cupele europene

De acord cu tine ca jucatorii merita sa plece la mai bine. Eu doar am spus ca daca vrei sa mentii valoarea lotului e nevoie sa inlocuiesti un jucator plecat cu altul de cel putin aceeasi valoare. Daca iti pleaca un jucator valoros si integrat in echipa, iar tu aduci in locul lui doi jucatori mai slabi din punct de vedere valoric, atunci echipa slabeste, deoarece nu poti introduce in teren decat unul dintre cei doi noi jucatori in locul celui plecat, pe teren neavand loc decat 10 jucatori plus portarul.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează