FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj recunoaște interesul pentru un jucător din Liga 1: „Am înțeles că şi el şi-ar dori” » Ce spun șefii după ce au aflat suma de transfer

Mihai Popa, felicitat de coechipieri, FOTO: Imago
Mihai Popa, felicitat de coechipieri, FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2022 11:50 / Actualizat duminica, 19 iunie 2022 12:00

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a reacționat după ce FC Voluntari a anunțat că vrea 1 milion de euro pentru portarul Mihai Popa (21 de ani).

Oficialul clujenilor a recunoscut public că formația din Gruia este interesată de portarul care a impresionat în sezonul recent încheiat, dar spune că CFR Cluj consideră suma prea mare.

Gigi Becali, lăudat dinspre CFR Cluj pentru transferul făcut: „Achiziție bună!”
TRANSFER
Gigi Becali, lăudat dinspre CFR Cluj pentru transferul făcut: „Achiziție bună!”

CFR Cluj a reacționat după ce FC Voluntari a anunțat prețul lui Mihai Popa

„Din punctul meu de vedere, e exagerat. Mai ales că îi avem pe Letica, Bălgrădean. Nu putem să ascundem interesul pentru el. Am înțeles că şi el şi-ar dori să joace în cupele europene.

Decizia e a lor. Nu putem să fim supărați pe o echipă când cere o sumă foarte mare de bani. Din moment ce nu oferim 1 milion, înseamnă că nu putem. Dar Popa e un jucător pe care ni-l dorim”, a spus Cristi Balaj la OrangeSport.

1.000.000 de euroeste cota lui Mihai Popa, potrivit Transfermarkt

CFR Cluj a oferit 300.000 de euro pentru Mihai Popa

În finalul lunii mai, Gazeta Sporturilor scria că CFR Cluj a oferit 300.000 de euro pentru Mihai Popa, deținut în co-proprietate cu Astra. Mihai Popa, goalkeeper transferat de FC Voluntari de la Astra Giurgiu în vara lui 2021, a impresionat în primul său sezon în poarta ilfovenilor. 

Popa a încasat 35 de goluri în 39 de partide jucate în sezonul recent încheiat și a rezistat fără gol primit în 15 dintre acestea. Jucătorul este deținut în co-proprietate de FC Voluntari și Astra, astfel că orice sumă de transfer primită în schimbul său ar fi împărțită în mod egal de cele două cluburi.

Consiliul Local Voluntari este acționarul majoritar al celor 18 societăți comerciale pe acțiuni din cadrul Voluntari holding și le coordonează prin consilierii locali numiți în Adunările Generale ale Acționarilor. 

Fiecare Consiliu de Administrație al acestor societăți comerciale este responsabil pentru deciziile luate pentru eficientizarea activității.  Prin urmare, și FC Voluntari SA are propriul CA care ia decizii prin vot, conform legii. 

În cazul ofertei făcute de echipa Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pentru achiziționarea portarului Mihai Popa, Consiliul de Administrație al FC Voluntari a mandatat conducerea societății să obțină un preț de minimum 1 milion de euro pentru acest jucător.  În acest moment, șansele acestui transfer sunt infime, ținând cont de oferta formației CFR 1907 Cluj 
- comunicat FC Voluntari

VIDEO CFR Cluj trage tare în antrenamentul din Austria

Citește și:

CFR Cluj, victorie în primul amical al verii » Noile achiziții au impresionat în fața vicecampioanei Sloveniei

CFR Cluj are oferte pentru 4 jucători de bază! Sunt evaluați la 9 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează