FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE Informații de ultimă oră de la CFR Cluj: Mihai Bordeianu a semnat!

Mihai Bordeianu a semnat cu CFR Cluj
Mihai Bordeianu a semnat cu CFR Cluj

Articol de , - Publicat luni, 30 august 2021 22:15 / Actualizat luni, 30 august 2021 22:59

Zi plină la CFR Cluj, clubul care a ținut capul de afiș în fotbalul românesc în ultimele zile. Mihai Bordeianu (29 de ani) a semnat cu campioana României. 

UPDATE 22:20 » Mihai Bordeianu a semnat cu CFR Cluj

Din informațiile GSP.ro, Mihai Bordeianu a semnat cu CFR Cluj un contract valabil 3 sezoane. Mijlocașul central se întoarce, astfel, la clubul alături de care a câștigat 4 campionate și două Supercupe.

UPDATE 13:20 » Mihai Bordeianu, prezent și el la teren

Mihai Bordeianu, fotbalist dorit atât de CFR cât și de FCSB, a fost surprins luni la Cluj, plecând de la stadion cu o mașină a clubului.

Bordeianu este așteptat să semneze în cursul zilei de astăzi cu campioana României.

UPDATE 11:50 » Petrescu este la stadion

Dan Petrescu a ajuns și el la stadion în urmă cu puțin timp. Acesta a venit pe altă parte a stadionului, fără a fi surprins de reporterii de la fața locului.

Știrea inițială:

La nici 12 ore de la victoria din derby-ul cu FCSB, la CFR Cluj a început din nou agitația. Iar patronul Neluțu Varga, protagonist în telenovela din ultimele zile, și-a intrat în rol încă de la primele ore ale dimineții.

Din moment în moment, Dan Petrescu, cel care va prelua frâiele echipei, ar trebui să ajungă pentru a-și pune semnătura pe contract. Reporterii Gazetei prezenți în Feleac l-au surprins în această dimineață pe Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, făcându-și apariția la stadion.

Ulterior, Varga a fost urmat și de Marian Băgăcean, unul dintre oamenii de încredere ai patronului, implicat în evenimentele tensionate din ultimele zile. 

Bogdan Mara revine la CFR Cluj

Bogdan Mara e ultimul sosit la stadion. Fost jucător și oficial în „Gruia”, ultima oară la Astra Giurgiu, acesta urmează să revină la CFR. Acolo unde, din informațiile obținute de GSP.ro, va ocupa funcția de director sportiv.

Informații de ultimă oră de la CFR Cluj: Mihai Bordeianu a semnat!

Dan Petrescu, implicat de la distanță în supervictoria cu FCSB

Numirea lui Dan Petrescu la Cluj e iminentă. Tot „Bursucul” e cel care, de la distanță, a „dirijat-o” pe CFR în partida de aseară cu FCSB, câștigată cu 4-1. La finalul partidei, Cristi Moldovan, antrenorul de portari care a condus-o pe campioana României de pe bancă în meciul cu roș-albaștrii, a recunoscut implicarea lui Dan Petrescu în deciziile tactice.

Ieri, existau încă neconcordanțe între Varga și Petrescu. Din informațiile GSP, cele două părți au întâminat mai multe probleme la negocieri. Cei doi nu se înțeleseseră la bani și la clauzele de reziliere, în condițiile în care tehnicianul a mai avut experiențe anterioare neplăcute cu Varga.

„Bursucul”, alături de care CFR a câștigat titlul în 2018, 2019 și 2020, îi ia locul lui Marius Șumudică, cel care a fost demis după înfrângerea suferită joia trecută cu Steaua Roșie Belgrad, 1-2. În campionat, palmaresul lui Șumi era imaculat: șase victorii din tot atâtea partide.

Știre în curs de actualizare! Rămâi pe GSP.ro pentru a afla ultimele detalii din Gruia!

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

NOTE GSP Ovidiu Ceclan > Edi Iordănescu » Note după derby-ul în care FCSB a fost UMILITĂ: antrenorul și 9 jucători ai roș-albaștrilor, corijenți la Cluj!

CFR CLUJ - FCSB 4-1. Dezvăluiri din culise: ce rol a avut Dan Petrescu în supervictoria campioanei

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (37)
remarque
remarque  •  31 August 2021, 09:59

Franarii nu au echipa de UCL si nici de EL. Nu au fundasi centrali la nivelul lui Burca-Vinicius si nici inchizatori la nivelul lui Bordeianu-Djokovici. Ca atare nu stiu ce asteptari puteau avea de la dubla cu YBB si la cea cu Steaua Rosie. Totusi dubla cu sarbii putea fi mai echilibrata, cred insa ca acestora le-a intrat tot, exact cum le-a intrat franelor in meciul cu FCSB. Sumudica a schimbat stilul de joc si i se datoreaza startul de campionat cu victorii pe linie. Avea insa un mod de a se manifesta care inducea tensiune chestie neobisnuita in Ardeal. Chiar daca Sumudica are replica si umor, e un tip caruia ii place zeflemeaua si conflictul si asta agita lucrurile. Cred ca asta a fost problema lui si scorul general drastic din dubla cu Steaua Rosie

carol_k
carol_k  •  31 August 2021, 07:46

A semnat Bordeianu? Si eu care eram sigur ca va alege comuna Berceni :))))

adicluj79
adicluj79  •  31 August 2021, 02:26

100%. Eu zic ca trebuie neaparat sa castigam lejer anul asta. Suntem cu 3-4 clase peste orice alta echipa din țara. Cu fricosul Edi pe banca anul trecut, am câștigat mult prea chinuit. Acum doi ani, am jucat ultimele 3 meciuri in 8 zile cu mulți absenți din cauza Covid-ului. Realitatea e ca suntem cu mult peste celalalte echipe din România. Anul asta, cu Petrescu și Bordeianu aduși înapoi și cu Burca revenind in curând, sper sa ii spulberam pe FCSB, Craiova, etc. DOAR CFR CLUJ! Spre titlul # 8

Vezi toate comentariile (37)
Comentează