FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI

CFR Cluj, petrecere cu bere la Botoșani » Vergil Andronache, fostul „principal” al lui Becali, plonjon în vestiar

CFR Cluj a cucerit al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1, după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0. Vergil Andronache, fostul „principal” de la FCSB, a fost sufletul petrecerii în vestiarul campioanei. +49   FOTO
CFR Cluj a cucerit al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1, după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0. Vergil Andronache, fostul „principal” de la FCSB, a fost sufletul petrecerii în vestiarul campioanei.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 00:09 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 00:17

CFR Cluj a cucerit al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1, după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0. Vergil Andronache, fostul „principal” de la FCSB, a fost sufletul petrecerii în vestiarul campioanei. 

Campioana CFR Cluj nu s-a săturat de petreceri, chiar dacă e al 4-lea titlu consecutiv câștigat în Liga 1. „Feroviarii” s-au dezlănțuit în vestiarul de la Botoșani. Au udat festivitatea cu bere, nu cu șampanie, cum se obișnuiește în astfel de momente, și au avut un protagonist deosebit.

Vergil Andronache, fost antrenor la FCSB, în prezent „secundul” lui Edi Iordănescu, a plonjat în două rânduri peste teancul de haine din centrul vestiarului, apoi a dat startul scandărilor: „La, la, la, CFR campioana!” .

VIDEO Show în vestiarul campioanei CFR Cluj! Vergil Andronache, sufletul petrecerii

CFR Cluj scrie istorie în Liga 1: 7 borne impresionante

  • Pentru prima dată, o echipă care nu a câştigat sezonul regular s-a impus la finalul campionatului
  • Prin cel de-al 7 lea titlu câştigat, CFR o egalează pe Venus şi urcă pe locul 3 all-time, fiind depăşită doar de Steaua/FCSB - 26 şi Dinamo - 18.
  • Graţie celor 7 titluri, Clujul devine al 3-lea oraş ca număr de trofee, depăşind Arad. Primele două locuri sunt Bucureşti - 62, Timişoara 10.
  • CFR este prima echipă după Steaua 1993-98 care leagă cel puţin 4 titluri la rând. De asemenea, este doar a doua echipă din provincie care leagă 4 titluri la rând, precedentul realizându-l Chinezul Timişoara, de 6 ori între 1921/22-1926/27.
  • Arlauskis şi Deac au ajuns la 6 titluri câştigate, fiind depăşiţi în istoria campionatului doar de Marius Lăcătuş - 10 titluri, Adrian Bumbescu, Mircea Lucescu, Dumitru Stângaciu şi Tudorel Stoica, fiecare câte 7
  • Căpitanul clujenilor, Mario Camora, este fotbalistul activ cu cele mai multe sezoane consecutive în Liga 1: 10, dintre care 5 încheiate cu titlu
  • Avem prima pereche tata-fiu campioana a Romaniei ca antrenori, Anghel de 4 ori, Edi acum. De asemenea, Dan Petrescu, antrenorul plecat la jumătatea sezonului, ajunge la al 5-lea său titlu. Doar Dumitru Nicolae Nicuşor - 7 şi E. Jenei - 6 au mai multe.

FOTO LPF a comis-o! Gafă antologică în mesajul de felicitare pentru campioana CFR Cluj

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Primul titular care și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj după titlul #7: „O să-mi continui cariera acolo”

STATISTICI CFR Cluj a devenit azi și „campioana provinciei” » 7 borne istorice atinse de clujeni + performanță unică în familia Iordănescu!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  19 Mai 2021, 08:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  19 Mai 2021, 07:15

Andronache campion, Fcsb vesnic pierzatoare cu toate investitiile lui Becali de milioane si toate perlele de tinichea...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează