FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI 1-1

CFR CLUJ - POLI IAȘI 1-1 // Ar trebui dat afară Dan Petrescu? Are un start de sezon mai modest decât Edi Iordănescu!

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2019 19:39

Dan Petrescu are un start de sezon chiar mai modest decât Iordănescu, demis anul trecut, pe vremea asta, deși luase Supercupa.

Debutul de sezon al CFR-ului este în mare măsură un deja-vu. Ca și vara trecută, vine după un titlu câștigat, cel de campioană, și tot ca atunci, joacă modest. Diferența? Judecând strict în funcție de rezultate, arată chiar mai rău cu Dan Petrescu antrenor decât cu Edward Iordănescu!

Anul trecut, Edi ratase și el startul în campionat și în preliminariile Ligii Campionilor. Dar măcar luase Supercupa României, 1-0 cu U Craiova. Acum, Petrescu n-a reușit să-și adjudece disputa cu deținătoarea Cupei, fiind învins de Viitorul lui Gică Hagi (0-1).

Practic, adversare de calibru apropiat, ca și cele întâlnite în Ligă, Malmo în 2018, Astana acum, sau în Liga 1 (Botoșani/Iași). Concluzia? După logica stagiunii trecute, când Edi a fost pus pe liber din cauza rezultatelor sub așteptări, "Bursucului" ar trebui să i se arate, și lui, ușa!

Mergând chiar mai departe, până și înlocuitorul ar putea fi același. După ce l-a refuzat pe prietenul Iuliu Mureșan, care voia să-l aducă la Hermannstadt, Antonio Conceicao e la fel de disponibil ca și la finele lui iulie 2018!

"O calificare cu Astana ne-ar ridica moralul"

Pentru remiza cu Poli Iași, 1-1, Petrescu a dat vina pe arbitraj, "a fost viciere crasă de rezultat, nu ne-a dat două penalty-uri clare", și pe faptul că are jucători "fără meciuri în picioare, se vede". Dar speră ca miercuri seară să se schimbe roata: "O calificare cu Astana ne-ar ridica moralul".

CFR LA DEBUTUL SEZONULUI 2019-2020 
0-1 cu Viitorul în Supercupă 
0-1 cu Astana în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor 
1-1 cu Poli Iași în Liga 1 
Antrenor: Dan Petrescu

CFR LA DEBUTUL SEZONULUI 2018-2019 
1-0 cu U Craiova în Supercupă 
1-1 cu FC Botoșani în Liga 1 
0-1 cu Malmo FF în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor 
Antrenor: Edward Iordănescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (40)
157529838161978
Tudorel Dumitru  •  15 Iulie 2019, 19:21

Am inceput sa urasc CFR-ul,datorita *** care se numeste Petrescu.Ce-i circul asta pe marginea terenului ? FRF doarme ,nu vede ?A venit la sfarsitul campionatului trecut,apreluat o echipa care mergea ceas si a luat caimacul (pardon campionatul), gafaind ,cu o echipa care uitase sa joace.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fara_pista
fara_pista  •  15 Iulie 2019, 18:28

Ca să n-o lungim, nu-mi place deloc jocul CFR. E normal pentru unul crescut în perioada „Magica Steaua”. Rezultatul primează, e drept, dar nu suport echipele care se baricadează și folosesc și tot felul de chichițe: dat vârtos la gioale, tumbe, simulări, gesticulări, vociferări. Nu lua ca exemplu meciul cu Iașiul, absolut atipic pentru Dan Petrescu, forțat să atace mai mult din cauza apărării șubrede... Așa că mă uit rar la meciurile CFR-ului. Craiova are, după mine, cea mai slabă apărare din primele 6 echipe care se bat pentru Europa, dar atacă mult mai mult decât alții. Rămân cu șansa a treia sau a patra. Steaua are cei mai buni jucători, dar cel mai prost antrenor, Becali, și nici secunzii nu-s cu mult mai breji, așa că totul depinde de calitățile individuale ale jucătorilor. Uneori iese, alteori nu. Cu Milsami putea fi scor mare, ca și cu Sibiul, dar a ieșit o glumă...

10156661614577582
Mircea Rusu  •  15 Iulie 2019, 16:59
Postat de fara_pista pe 15 Iulie 2019, 16:00

Nu ești singurul care nu pricepe ce citește, dar e gata să înjure... Hai să încerc să-ți explic, deși... 1. ”o aparare buna nu inseamna autobaza” Corect, numai că CFR folosește toată echipa în apărare (autobaza) și se bazează pe contraatac și greșeala apărării adverse... De aici și victoriile cu 1-0. 2. „CFR 15 goluri marcate, stana 18” Dacă tot ai folosit „stana”, echipei tale cum îi spui? La fel de elegant? Ești jalnic... 3. „dupa capul tau craiova e o echipa ofensiva si cfr se bazeaza pe autobaza.” După capul tău e precis altfel, Craiova se apără cu disperare, iar CFR e-ntr-un asalt continuu. Uite-așa nu reușesc pseudo-gazetarii de la jijisepe să-ți spele creierul... Că nu mai au ce...

Eu nu sunt antrenor dar am urmarit cu interres aceasta chestie in special in meciul cu astana si iasi Pot sa-ti sugerez in termeni cordiali sa mai revezi meciurile astea si sa revii cu comentarii Daca te uiti la posesie balon in meciul cu astana - ochestie; in ultimul meci au tinut iasul minute intregi in preajma careeului de 16 incercand sa sparga autobaza iasului meciurile difera de anu trecut--lipseste Tucudean astfel ca CFR avea toate meciurile castigate Reflecteaza mai mult la ce ti-am spus si te rog sa revezi meciurile-apoi putem sta omeneste de vorba toate bune

Vezi toate comentariile (40)
Comentează