FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI 1-1

CFR CLUJ - POLI IAȘI 1-1 // Mihai Teja, dezvăluiri din vestiar: „Le-am spus să nu aibă frică de nimeni”

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2019 23:07

Mihai Teja (40 de ani) a obținut un punct cu noua sa echipă, Poli Iași, în urma remizei cu CFR Cluj, scor 1-1, din prima etapă a noului sezon din Liga 1.

Vezi AICI desfășurarea pardidei

Fostul antrenor al FCSB-ului a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor la pauză, aceștia reușind să restabilească egalitatea.

„Le-am spus să dea totul pe teren. Asta este lucrul pe care îl cer. Au atitudiune, sunt caractere bune și lucrurl acesta mă bucură. Am avut noroc, au avut multe ocazii cei de la CFR. Eu le urez baftă în Europa și sper să se califice, pentru că avem nevoie de cât mai multe echipe în Europa.

Se poate mai bine, ne dorim să fie mai bine. Ne dorim să mai aducem jucători, pentru că vrem să formăm un lot competitiv. Am intrat un pic precipitați, dar le-am spus jucătorilor să nu aibă frică de nimeni”, a spus Mihai Teja, la TV Digi Sport.

„Să nu uităm totuși că am jucat pe terenul campioanei. Am arătat că avem potențial. Cunosc foarte bine atmosfera de la Iași și mă bucur că pot să pun umărul la construcția echipei. Am încredere în acest grup, în acest proiect. Trebuie să continuăm în ritmul ăsta și să câștigăm primul meci de acasă. Este important să fim lucizi, să ascultăm indicațiile lui Mister” Andrei Cristea

VEZI ȘI:

ASTRA - FC BOTOȘANI 2-2 // VIDEO » Astra, în superioritate numerică, a revenit de la 0-2!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
910230032648847
Timis Gabriel  •  14 Iulie 2019, 12:02

TEJa asta e antrenor îmi ca-n pare rău că a plecat de la steaua

comedy.central
comedy.central  •  14 Iulie 2019, 07:43

Frică. Asa cum ai avut tu de gigi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează