FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI 4-0

Jucătorii lui Poli Iași au cedat la interviu: „Jalnici!” / „Am avut un șut pe poartă sau spre poartă?”

CFR Cluj - Poli Iași 4-0 +19   FOTO
CFR Cluj - Poli Iași 4-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 22:37 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 23:12

După eșecul usturător cu CFR Cluj, scor 0-4, Răzvan Onea (22 de ani) și Andreas Calcan (26), jucătorii Politehnicii Iași, și-au făcut autocritica la declarații. 

Vizibil afectați de rezultatul din această seară și de pasa proastă din care Poli pare să nu poată ieși, cei doi fotbaliști au reflectat asupra situației dezastruoase de la echipă.

Andreas Calcan: „Am arătat jalnic din toate punctele de vedere”

„Ce pot să zic, în seara asta am arătat jalnic din toate punctele de vedere. Ăsta este adevărul, trebuia să facem mult mai mult, în Cupă am reușit să câștigăm deci înseamnă că se poate. Astăzi trebuia să arătăm mult mai mult, a fost prea puțin din toate punctele de vedere. Nici nu știm ce se întâmplă mâine, asta ne afectează și probabil se vede în starea noastră de spirit. Trebuie să lăsăm toate lucrurile, să ne adunăm, campionatul nu e gata și nu putem abandona lupta. 

Trebuie să facem mult mai mult la meciurile cu contracandidatele la retrogradare. Nu găsesc explicații pentru meciul din seara asta, sunt și eu vizibil afectat. Nu avem pe ce să dăm vina, trebuie să ne asumăm fiecare meci, fiecare rezultat, să fim bărbați. În afară de noi nu are cine să scoată Poli Iași din situația asta. În seara asta nu am arătat absolut nimic, mi-e rușine. Nu mă așteptam să ajungem aici, am început foarte bine dar important e cum termini”, a spus Calcan la Telekom Sport. 

Antrenorul nu cred că a apucat să își pună amprenta asupra noastră prea mult. Se putea mai mult cu siguranță, la fiecare meci am încasat foarte multe goluri, înseamnă că am stat prost și defensiv, și ofensiv. Astăzi am avut un singur șut, spre poartă sau pe poartă? (n.r. - întrebare pentru reporter) E destul de difcil, sper ca de meciul următor să avem mai multă eficacitate în fața porții și să reușim să înscriem
- Răzvan Onea, Poli Iași

61 de goluria încasat Poli Iași în acest sezon, în 26 de meciuri. O medie de 2,34 goluri primite pe meci!

20 decembrie 2020este data ultimei victorii a celor de la Poli Iași, 1-0 cu Hermannstadt

Clasament Liga 1: CFR Cluj, la egalitate cu liderul FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

VIDEO+FOTO Golul lui Omrani cu Poli Iași a format două tabere » Păreri opuse: „Nu a apucat să se retragă”

S-a aflat suma exactă » Câți bani au primit Contra și Reyes ca să „rupă” cu Dinamo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mircea_cjn
mircea_cjn  •  15 Martie 2021, 00:40

Cu echipa pe care o are acum Poli Iasi nu rezista nici in B.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează