FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj pregătește transferul anului! Constantin Budescu e primul pe lista lui Dan Petrescu + și Becali îl vrea la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 09:46

Constantin Budescu, mijlocașul ofensiv de 30 de ani, este principala țintă a celor de la CFR Cluj pentru sezonul viitor.

Dan Petrescu și șefii celor de la CFR Cluj pregătesc lista de transferuri de sezonul viitor, iar Constantin Budescu este jucătorul dorit cu insistență, potrivit ziare.com.

Petrescu este convins că Budescu, legitimat la Al Shabab, ar ajuta clubul să se califice în grupele unei competiții europene. Clujenii au început deja să se intereseze de condițiile în care Budescu ar accepta revenirea în Liga 1.

Budescu ar fi ademenit cu un salariu de 30.000 de euro pe lună și posibilitatea de a reintra în circuitul echipei naționale.

L-ar vrea și FCSB

Potrivit sursei citate, și FCSB ar fi o variantă pentru Budescu. Gigi Becali este un admirator al mijlocașului și l-ar fi căutat de multe ori pentru revenirea la FCSB.

3.500.000 €este cota lui Constantin Budescu

Budescu a jucat în Liga 1 la Astra și FCSB, iar în străinătate a mai fost legitimat la Dailan Yifang. Budescu a ajuns la Al Shabab în iulie 2018, de la FCSB, pentru 2,5 milioane de euro. În acest sezon are 8 goluri și 5 pase de gol în 20 de meciuri.

Citește și:

Superanaliză financiară a celor două cluburi, pe 5 capitole: cine e mai stabilă, cine are mai puține datorii + cine a câștigat mai mult din transferuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  11 Aprilie 2019, 09:12

Mare greseala face daca se intoarce in mizeria din fotbalul romanesc !

jaleimensa
jaleimensa  •  10 Aprilie 2019, 19:33

Abia așteaptă Budescu să renunțe la câteva milioane de euro pentru a alerga pe tapsanele din mămăliga întâi :))

ucigaltoaca
ucigaltoaca  •  10 Aprilie 2019, 16:36
Postat de magic4ever pe 10 Aprilie 2019, 10:37

Budescu trebuie sa fie titular la nationala indiferent daca ramane la arabi sau daca revine in Romania...are 3 clase peste Stanciu care joaca tot la arabi si nu joaca nimic cand este convocat la nationala!

Budescu a jucat slab de cate ori a intrat la nationala. Nici mie nu imi place Stanciu, dar pe langa Budescu a mai facut cate ceva.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close