FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 2-1

Dan Petrescu, un car de nervi după meciul cu Rapid: „Dacă jucăm așa, în play-off facem zero puncte. Zici că au luat toți o pastilă invers la pauză”

Dan Petrescu
Foto: facebook/cfrcluj
Dan Petrescu Foto: facebook/cfrcluj

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 09:15 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 10:12

CFR Cluj - Rapid 2-1. Dan Petrescu, tehnicianul clujenilor, și-a continuat discursul dur la adresa jucătorilor săi de după meci și la conferința de presă.

Petrescu a avut o nouă serie de declarații agresive la adresa prestației echipei sale. Acesta este convins că dacă CFR va continua să joace la fel, ardelenii nu vor lua niciun punct în play-off.

Liga 1 e de acord cu garantarea salariilor din drepturile TV » Majoritatea echipelor acceptă blocarea unei sume din contract pentru a-și proteja fotbaliștii + Rapid și Farul, printre echipele care se opun
FINANCIAR
Liga 1 e de acord cu garantarea salariilor din drepturile TV » Majoritatea echipelor acceptă blocarea unei sume din contract pentru a-și proteja fotbaliștii + Rapid și Farul, printre echipele care se opun

„Nu mai contează un punct, două în plus față de FCSB când îți ia jumătate din puncte. În play-off trebuie să câștigăm așa, dramatic, dar dacă jucăm așa, zero puncte. 10 meciuri, zero puncte! Dacă ei nu se trezesc, eu mă trezesc și le spun. Ei sunt bucuroși când câștigă, dar antrenorul e îngrijorat că știe că n-au jucat nimic în repriza a doua. 

Fotbalul se joacă două reprize, nu una. Dacă ei nu știu, le spun. Nu vorbesc niciodată cu ei după meci. Mâine o să fie o zi liberă, o să plec la munte, să mă ascund de toată lumea și sper să găsesc soluții să nu mai aratăm în halul ăsta. Faci 3-3 cu FCSB, 1-1 cu Craiova, iei în ultimul minut gol, ești supărat, dar măcar ai văzut ceva.

Acum n-am văzut nimic, ziceai că a intrat altă echipă. După cinci minute am vrut să schimb vreo șase jucători, dar nu puteam. E prima dată când am fost așa supărat în 2022. Nu știu, ziceai că au luat toți o pastilă invers la pauză”, a declarat Dan petrescu la conferința de presă.

Dan Petrescu, după CFR Cluj - Rapid: „Jucătorii mei au fost penibili!”

„De ce am arătat așa în repriza a doua? Bună întrebare. Nu vezi ce față am? Eu sunt de vină, că sunt antrenor, n-am știut ce să fac la pauză. Dezastru toți, inclusiv eu! După jocul cu UTA n-am avut ce să le reproșez, dar azi au fost penibili în repriza a doua. Penibili! Dacă mai joacă așa și cred că vor câștiga, se înșală toți! Nu mi-a plăcut deloc repriza a doua! Sunt șocat. E cea mai slabă repriza a doua de când sunt la CFR. 

Am discutat să nu ne retragem. Poate doar Graovac și Deac au fost OK, în rest, toată echipa praf! Dacă jucăm așa, n-avem nicio șansă! Ce Europa, ce campionat... ne amăgim! Măcar dacă n-aveau ei nicio ocazie, spuneam că ne-am apărat bine, dar așa... ne-au și egalat. Să-și facă autocritica și jucătorii!

Înainte, axul central era compus din Arlauskis, Vinicius, Boli, Djokovic, Culio, Țucudean. Acum e altă echipă, nu mai putem să jucăm ca înainte, să ne apărăm. Trebuie să jucăm fotbal. A fost o zi proastă a tuturor. E numai vina mea, n-am știut ce să fac la pauză, nu i-am motivat. Aștept o reacție și din partea lor. Voi face schimbări pentru etapa viitoare. E singura șansă. În a doua repriză parca nu voiau să joace!”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport+.

Trebuie să mă calmez. Acum nu sunt bine, am venit din respect la interviuri, trebuia să respect televiziunile și protocolul
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

A ieșit perfect pentru CFR. Exagerează Dan Petrescu, așa cum face de obicei, pentru că are 2 meciuri grele de pregătit (n.r. - cu Sepsi și Voluntari). Mai grele decât cele de la Mediaș și acasă cu Rapid, de care a trecut. Cu talentul lui, o să le câștige. E bun antrenor și o să rezolve cazurile fără probleme. Își amenință jucătorii, ei își vor da viața și vor câștiga 
Mihai Stoica, manager FCSB, la Telekom Sport

Edi Iordănescu a detaliat motivele pentru care a plecat de la FCSB și CFR Cluj: „Respectați-vă principiile!”

Cum stau CFR Cluj și Rapid în clasament

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Rapid: 

Moment controversat în CFR Cluj - Rapid » Oaspeții au cerut penalty

Accidentare urâtă în CFR Cluj - Rapid: s-a tăvălit de durere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
zorrozabal
zorrozabal  •  21 Februarie 2022, 10:27
Postat de codru.moma pe 21 Februarie 2022, 10:18

Nu jucați nimic bă Petrescule, noroc că aveți arbitrajele lui Vassaras de partea voastră!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  21 Februarie 2022, 10:24

Primul care „trebuie sa se trezeasca”e...chiar antrenorul!Adica Șușic negociaza cu fcsb-iar tu Dan Petrescu il bagi sa joace!Dupa aceea vezi ca se distrau cu el pe partea lui și Ionița și Silviu Ilie și fundașul Junior Morais,iar Dan Petrescu in loc sa-l scoata mai repede și sa cârpeasca apararea,ii baga pe alde Paun sa-l ajute!!!

777677939019551
Nicolae Matasa  •  21 Februarie 2022, 10:22

eu zic sa te duci la o echipa gen Chindia si sa faci o echipa cum vei tu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează