FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 0-1

Mutu nu e în control la CFR? „Se contrazic la TV, jucătorii n-au înțeles ce vrea!” » Ce probleme au remarcat Panduru și Răducioiu: „Asta îmi dă de gândit”

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2024 09:13 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 09:52

După CFR Cluj – Rapid 0-1, Basarab Panduru, Florin Răducioiu și Ovidiu Herea au analizat situația prestația clujenilor și problemele cu care se confruntă Adrian Mutu (45 de ani), proaspăt numit ca antrenor al ardenelnilor.

Numit în locul lui Andrea Mandorlini, Adrian Mutu a suferit prima înfrângere pe banca clujenilor, în al treilea meci, după ce le câștigase pe precedentele două (4-1 cu FC Voluntari și 2-1 cu Petrolul). Iar Basarab Panduru vorbește despre situația în care se află „Briliantul” la noua echipă.

Pe cine a remarcat Victor Angelescu în CFR Cluj - Rapid: „Știam că e bun!”
CFR Cluj - Rapid 0-1
Pe cine a remarcat Victor Angelescu în CFR Cluj - Rapid: „Știam că e bun!”

Basarab Panduru, mesaj pentru Adrian Mutu după CFR Cluj – Rapid

„Vezi că şi Mutu încearcă acum, dar nu poate. Câştigă două meciuri, e bucuros, iar acum este pentru prima dată într-o situație mai puţin bună. Merge la FCU Craiova şi se întreabă: «Ce fac? Pe cine bag?». Acum ai mari semne de întrebare legate de echipa cu care să joci, pentru că unii te-au cam pus pe gânduri.

Mi s-a părut că înţelege că nu o să mai aibă ce-a avut la Rapid. Nici acasă nu are atmosfera, nici în deplasare nu are atmosfera. Nu e nici bucuria aia. Nici nimic. La CFR totul e liniar. La Rapid, acum eşti pe gard, mâine treci pe sub gard. La CFR e totul liniar. Cei de acolo s-au obişnuit aşa, cu 1-0 ăla. Că au fost o grămadă. E linişte totală. Acum se gândeşte ce face”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport.

„Mutu și Muhar se contrazic”

După ce a văzut declarațiile date de Adrian Mutu și de Karlo Muhar după meci, Ovidiu Herea a remarcat că cei doi au venit cu idei diferite.

„Mutu şi Muhar se contrazic. Mutu zice că le cere jucătorilor să joace rapid și să finalizeze, în timp ce Muhar a zis despre construcţie lentă, să fie răbdători jucătorii, nu să joace fotbal direct. Poate n-au înţeles jucătorii. Atunci când trebuie să revii pe tabelă trebuie să fii direct pe poartă”, a spus Ovidiu Herea pentru sursa citată.

Cred că a fost un meci echilibrat. Chiar dacă am avut o posesie mai bună, n-am avut o circulație cum aș fi vrut. Poate și din cauza terenului, poate nici n-am fost conectați cum ar fi trebuit la început, am greșit multe pase. Un meci de luptă, Rapid se apără foarte bine. Știam lucru ăsta, dar n-am putut să îi desfacem. În primele două meciuri la CFR, cei care au venit de pe bancă au adus de fiecare dată un aport. Astăzi nu am reușit, nu mi-a ieșit.

 - Adrian Mutu, antrenor CFR Cluj

Am încercat să fim răbdători. Nu trebuie să jucăm doar fotbal direct. Am încercat să pasăm în lateral şi de acolo să avem ocazii. 

- Karlo Muhar

Ce problemă a remarcat și Florin Răducioiu

Membru în Generația de Aur, Florin Răducioiu a analizat și el prestația celor de la CFR Cluj și trage un semnal de alarmă.

„Au o mare problemă. În afară de Otele, care dă un plus de viteză... Au fost destul de previzbili, lenţi. Nu au creat pericol. Nu am văzut o fază colectivă construită de echipa lui Mutu. Iar asta trebuie să îi dea foarte mult de gândit. Echipa lui, din punct de vedere ofensiv, aproape că nu a contat.

Are de lucrat aici. Circulaţia mingii trebuie să fie mai rapidă”, a spus Răducioiu la PrimaSport.

VIDEO Adrian Mutu e categoric: „Rapid a câștigat printr-un gol norocos”

Citește mai multe știri din Superligă:

Bergodi, mai entuziasmat ca niciodată: „Putem face lucruri mari!” + Întrebarea care i-a schimbat tonul: „Vrăjeală!”
CFR Cluj - Rapid 0-1
Bergodi, mai entuziasmat ca niciodată: „Putem face lucruri mari!” + Întrebarea care i-a schimbat tonul: „Vrăjeală!”
Fotbalistul dorit de Mutu la CFR Cluj, în tribune la înfrângerea cu Rapid » Cum l-au surprins reporterii GSP
CFR CLUJ - RAPID 0-1
Fotbalistul dorit de Mutu la CFR Cluj, în tribune la înfrângerea cu Rapid » Cum l-au surprins reporterii GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1945sv0509
1945sv0509  •  11 Februarie 2024, 18:14

Cei care au spus ca mutu este antrenor au un urias simt al umorului.

Dobermannul
Dobermannul  •  11 Februarie 2024, 13:30
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 11 Februarie 2024, 11:47

Mutu e in vacanta la Cluj. Isi face un mic stagiu de pregatire, invata despre cum ar putea deveni antrenor. N-are nici un obiectiv concret, doar exerseaza putin pe bugetul Neluțului….. Sa fie primit si la vara cald! Sau mai bine, la vara la Voluntari, la nivelul lui….

Asa o fi ca voi cei care tineti cu CFR stiti mai bine. Eu cred ca de fapt Mutu mai are de jucat doua meciuri cu Rapid si de aia e acolo... Ati vazut aseara ce bine se descurca cand joaca cu Rapid. Oricum daca nu castiga CFR campionatul sa ramana trofeeul tot pe ... cai ferate.

Dobermannul
Dobermannul  •  11 Februarie 2024, 13:25
Postat de dr.jivago pe 11 Februarie 2024, 12:20

Imi place tare mult Mutu !!! Imi place inteligenta lui ,charisma lui ,cum mai molfăie el cuvintele ,inimitabil , cum mai " emana" el niste prostioare si platitudini . .. imi place enorm , ca va da foc la banii lui Varga Baci !!! Scrum ,scrum ,scrum...

Si mie imi place, dar o mica corectura vreau sa fac: nu sunt banii lui Varga arsi acolo.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează