FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj reacționează vehement după ce contractul lui Conceicao a apărut în presă » Portughezul, foc și pară: "Am contactat deja un avocat, este inadmisibil!"

Articol de - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 13:53

Deși sâmbătă va disputa un meci important la Chiajna, CFR Cluj este cu gândul mai degrabă la zvonurile controversate care apar în mass-media. Clujenii sunt ferm convinși că acestea sunt menite să destabilizeze echipa.

Tehnicianul portughez al campioanei a prefațat sumar partida cu Concordia, presimțind oarecum că va trebui să răspundă întrebărilor care erau pe buzele tuturor ziariștilor la conferința de presă de astăzi. Care este situația contractuală?

"Am muncit foarte bine zilele trecute, chiar dacă nu i-am avut pe toți jucătorii la antrenamente. Obiectivul nostru este victoria, mai ales că am pierdut două puncte prețioase în meciul trecut cu Dunărea Călărași (n.r. scor 0-0). Sunt fericit atunci când jucătorii mei joacă foarte bine la națională, sunt mândru de ei, cu atât mai mult cu cât le crește valoarea", a comentat pe scurt Conceicao întâlnirea din campionat cu Concordia.

Vizibil deranjat de faptul că înțelegerea sa cu "feroviarii" a devenit subiect de presă, Conceicao a "uitat" rapid de confruntarea de sâmbătă și, susținut de Daniel Stanciu, a demontat zvonurile conform cărora conducerea campioanei i-ar influența deciziile la echipă.

"Mă așteptam deja să vină întrebarea asta, așa că o să vă răspund fără să ezit. Să fie clar, referitor la tot ceea ce înseamnă parte sportivă și ține de fotbal, eu sunt singurul care ia deciziile și știu ce încredere mi se acordă! Tot ceea ce înseamnă fotbal, lot, primul «11», doar eu decid! Tot ceea ce a apărut în presă este o rușine, am vorbit deja cu un avocat, nu este normal să apară asemenea date private, cu semnătura mea!

Merit mai mult respect pentru tot ce am realizat în România. Vreau să punctez că eu iau toate deciziile din punct de vedere sportiv, jucătorii vă pot confirma. Atmosfera este bună la echipă, acest lucru ni se datorează tuturor. Este a treia oară când vin la CFR, de fiecare dată când conducerea m-a contactat, contractul a fost unul verbal mai întâi, nu a fost nevoie de documente.

Niciodată nu am fugit de răspunsuri și responsabilitate, sunt un om de cuvânt, nu mi-e frică de nimic pentru că port respect pentru toată lumea", a punctat portughezul, vizibil indignat de faptul că documentele sale au devenit publice.

Stanciu l-a completat

Directorul sportiv al "feroviarilor", Daniel Stanciu a completat declarațiile lui Conceicao, confirmând că acesta are libertate deplină în alcătuirea echipei.

"Conceiaco are mână liberă în absolut tot ce face din punct de vedere tehnic, fotbalistic sau sportiv. Suntem mulțumiți de el, iar dacă lucrurile vor continua așa, ne gândim la prelungirea contractului său cu încă un sezon. Referitor la contract, sunt anumite aspecte scoase total din context. Consisiliul de Administrație se întâlnește o dată la trei luni, toți suntem supuși evaluării, implicarea Consiliului se referă strict la strategia pe care o are clubul.

Dau exemplu regula jucătorilor under-21, este normal să discutăm împreună, mai ales că trebuie să găsim un al doilea jucător sub 21 de ani. Domnul Conceicao este singurul care decide lotul de 18 fotbaliști, el decide cine nu face parte din lot și nimeni nu a intervenit peste el.

Nu e normal! Dar, când te lupți acolo sus, războaiele nu se duc doar pe teren, doar la noi e normal să apară astfel de știri. Suntem alături de antrenorul nostru, îl felicit pentru tăria de caracter, e greu când apar tot felul de zvonuri care încearcă să ne destabilizeze. Jucătorii sunt și ei mulțumiți de staff-ul tehnic și vrem să continuăm așa. Nu pot ieși în fiecare zi să tot repet aceeași chestie!", a ripostat Stanciu.

Mara și Bilașco, back in business?

Directorul sportiv al CFR-ului a dezvăluit și care este strategia echipei pentru următoarea pauză competițională. Acesta a comentat și situația jucătorilor transferați în această vară, mulți dintre ei rezerve sau în afara lotului de luni bune, cum este și cazul italianului De Luca.

"Am avut o discuție cu cei din conducere, nu ne interesează în acest moment alți jucători decât cei pe care îi avem deja. Asta este munca lui Conceicao, dacă tot ne referim la clauze din contract! S-a dovedit că unii se integrează mai greu, dar dacă au ajuns aici, înseamnă că au valoare să joace la CFR. Este datoria noastră să-i aducem la nivelul mental, să fie pregătiți pentru a face performanță.

Există o discuție cu Bogdan Mara și Marius Bilașco de a reveni, am o relație de prietenie cu ei și mi-aș dori să colaborez cu ei. Sper ca în viitorul apropiat să facă pasul la echipă. De săptămâna viitoare o să fie cu noi și Marian Copilu, cred că lucrurile s-au așezat mult mai bine la CFR!", a conchis Stanciu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  23 Noiembrie 2018, 18:54

Daca totul este corect,de ce nu se da totul publicitatii? Asta e valabil si pentru Becali,si Negoita,si alti borfasi de prin fotbal care fac totul pe sub mana,pe ascuns sa nu se mai stie cati bani baga ei in fotbal si cati castiga! Atentie desteptii din justitie!

florar
florar  •  23 Noiembrie 2018, 18:19

Oglinda -oglinjoara cine-l dadea accidentat pe un portar al CFR ca sa joace revelatia din Spania?Portarul doar a spus totul in presa,CFR a trimis in contumancie jucatorul la o echipa de langa Bucuresti cu o clauza de tacere-conform GSP!!!!Eu stiu ca a venit frigul dar GSP se poarta cu CFR cu manusi prea mari ca sa nu sara in evidenta...

juliusmad
juliusmad  •  23 Noiembrie 2018, 15:51

"merit mai mult respect pentru ce am realizat in romania". se refera la dudelange?? :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează