FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 1-0

CFR CLUJ - SEPSI 1-0 // Bogdan Mara, devastator la adresa unei rivale din Liga 1: „Dacă nu sunt interese ascunse, eu chiar nu înțeleg!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 20:07

CFR Cluj s-a impus în fața lui Sepsi, scor 1-0, printr-un gol marcat de Vinicius în minutul 86. Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei, a criticat în termeni duri faptul că FC Botoșani nu a acceptat amânarea meciului de campionat de duminică.

„Nu mai știu pe unde suntem, pe unde stăm. Din păcate, ne deranjează și ne doare această lispă mare de fair-play și rea voință a celor de la Botoșani. I-am rugat frumos, în toate modurile posibile, să accepte amânarea meciului de duminică. 

E important pentru întreaga Românie, pentru tot fotbalul românesc, nu doar pentru noi. Suntem singura echipă care a adunat și care poate aduce în continuare puncte pentru țara noastră. Suntem foarte dezamăgiți de această rea voință. Liga, Federația, televiziunile ne-au susținut pentru a da timp de odihnă. 

Cei de la Botoșani sunt foarte, foarte greu de înțeles. Ei joacă joi la Craiova. Ce motiv ar avea să joace duminică cu noi? Ce interese ar avea? Dacă nu sunt alte interese ascunse, eu chiar nu înțeleg”, a declarat Bogdan Mara la TV Telekom Sport.

„Sper să pornească instalația de încălzire cu mult timp înainte și gazonul să fie conform manualului de licențiere. Sper ca observatorul să se asigure de asta” - Bogdan Mara

Vezi și:

FOTO Eroare de arbitraj în CFR Cluj - Sepsi! Gol anulat incorect campioanei României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (89)
sasesase
sasesase  •  05 Decembrie 2019, 16:08
Postat de andrei.f pe 05 Decembrie 2019, 11:31

bĂ jmekere, ia să plătiţi voi banii pe golofca !

Nu ie bani la cu. Cămătarii sunt prin Bali și Dubai.

clujcampion
clujcampion  •  05 Decembrie 2019, 12:20
Postat de jack_the_stripper pe 05 Decembrie 2019, 07:09

Interese ascunse? Țin` să fie, țin` să fie? Astra, că e la 4 puncte distanță? Viitorul, că e la 6? Craiova, că e la 7? Gazul, că e la 8? Nuuuu! E FCSB (adică Steaua, desigur...) veșnicul coșmar al tuturor celorlalți... De-aia, așa cum nu i- scăpat vigilentului ochi al lui digei, Becali, care nu suportă să vadă cum urcă CFR-ul în Europa în dauna Dudelange-ului, i-a dat ordin lui Iftime (rebotezat Iftimie...) să nu accepte amânarea meciului, ba să-i și rupă vreo 2-3 titulari, printre care, neapărat, Costache. Că așa-s esticii ăștia, porniți împotriva capitalei Ardealului... Afară! Afară, cu esticii din țară!

:::))))))) fcsb adica Steaua.. medical e epidemie de nevroza obsesiv compulsiva... e primul caz de transmitere contagioasa... toti ciobanasii sunt obsedati sa fie Stelisti desi toata lumea le spune ca-s caraghiosi

408633622630221
Ducu Tudor  •  05 Decembrie 2019, 12:07

Tu ia campionatul Dane , egal cu Celtic , și lasă-i să vorbească...

Vezi toate comentariile (89)
Comentează
Close