FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 1-0

CFR CLUJ - SEPSI 1-0 // George Țucudean nu se poate obișnui cu regulile play-off-ului: „Chiar nu înțeleg!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 21:57

CFR CLUJ - SEPSI 1-0 // George Țucudean se bucură după cel de-al 16-lea gol din Liga 1, însă e dezamăgit că echipa va pierde din avansul pe care îl are față de FCSB, după înjumătățirea punctelor. 

„Mă bucur că mi-a ieșit execuția. Mi-a venit mingea bine, mi-a venit pe stângul.

Acum ne rămâne să fim concentrați la play-off. Vom juca din nou cu Sepsi, dar atunci vor reveni și la ei mai mulți jucători importanți. Trebuie să începem bine. Sunt meciuri foarte grele.

E puțin... așa... să jucăm ultimul meci pe terenul FCSB-ului. Plus că ni se iau și niște puncte. Nu înțeleg de ce! Trebuia să intrăm cu punctele pe care le-am strâns. Dar dacă acestea sunt regulile, ce să facem?”, a zis George Țucudean la TV Look Sport.

CITEȘTE ȘI:

PROGRAM PLAY-OFF, PLAY-OUT, CLASAMENT // Țintarul etapelor la titlu și la retrogradare: când e CFR Cluj - FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  04 Martie 2019, 19:26

Pe undeva nu e prea corect!Daca o echipa are 50 de puncte i se iau 25!Daca alta are 10 puncte i se iau 5!E corect?

magic4ever
magic4ever  •  04 Martie 2019, 16:44
Postat de andyandrei2015 pe 04 Martie 2019, 15:32

hahaha ce te oftici ce ma bucur ca aberezi aici,asa se vede frustrarea dinamovistilro rinisti pe toate paginile aberezi non stop,hahaha,o sa nbunesti in ultima etapa

Doar punctez niste nereguli in favoarea lui FCSB...nu am de ce sa ma oftic pentru ca nu este implicata Dinamo...ma bucur ca nu au intrat marionetele de la Botosani in play-off sa aiba FCSB 6 puncte garantate fara efort si sa joace la rupere cu CFR sau Craiova...chiar si cu programul asta, FCSB nu termina mai sus de locul 3, CFR si Craiova sunt net superioare(a vazut toata lumea cum a castigat cu FCSB cu ajutorul prietenului Avram meciul cu Craiova cand nu ia eliminat pe Pintilii si Balasa la intrari cu talpa si a acordat un penalty de tot rasul la simularea penibila a lui Tanase care a cazut secerat de la picioare desi a fost impins usor)

389767441538495
Tudor Petrascu  •  04 Martie 2019, 15:42

E nedrept ca se dau puncte in play-off, care e de fapt un mini-campionat. Primii sase din anul competitional sa se bata pentru un loc in cupele europene fara puncte venite din spate. Asta pt.ca la noi echipele din toamna nu prea seamana cu cele din primavara. Nici la joc, nici ca jucatori.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează