FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI

CFR CLUJ - SEPSI // Alin Minteuan începe războiul din play-off: „Câinele moare de drum lung, prostul de grija altuia”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 21:28

CFR Cluj debutează sâmbătă în play-off contra lui Sepsi Sf. Gheorghe. Alin Minteuan, antrenorul campioanei, e pregătit pentru „războiul” psihologic din play-off.

  • CFR Cluj - Sepsi e sâmbătă, de la 20:15, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

„Începe nebunia! Băieții ştiu acest lucru, pentru că au mai trecut prin asemenea momente. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Trebuie să fie pregătiţi în primul rând mental, după cum vedeţi este un stres peste tot şi în presă şi influenţează oarecum viaţa unei echipe. 

Problema cea mai mare este că am bătut-o de două ori pe Sepsi şi jucăm tot cu ei. O să încerc să le transmit jucătorilor faptul că acele două jocuri au trecut, că începe un alt ciclu pentru noi. Au avut câțiva jucători suspendați ultima dată. Cu siguranţă jocul va fi mai greu pentru că probabil vor aborda altfel această partidă, vor dori şi ei să acumuleze puncte. Probabil se vor apăra mai mult decât până acum.

E o prostie să spui că Sepsi nu a tras tare cu CFR Cluj, nici nu vreau sa vorbesc despre aceste lucruri. Există o vorbă la români: cea cu câinele care moare de drum lung și prostul de grija altuia”, a declarat Minteuan într-o conferință de presă.

Clasamentul la startul play-off-ului

 clasament liga 1

Vezi și: 

Edward Iordănescu face un anunț imens despre echipa sa: „E important pentru întreg fotbalul românesc” + acuze la adresa arbitrajelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  09 Martie 2019, 11:09

Daca Minteuan reuseste sa ajunga antrenor principal in locul lui CAMORA atunci are sanse mari de izbanda si echipa si cariera lui

1618597915124142
Alexandru Chis  •  09 Martie 2019, 09:45

Daca atat il duce capul pe acest Minte(oan), n-ai ce sa-i faci decat sa spui ca "este p.r.o.s.t, dar este al altora"! De fapt simpla referire la cele doua victorii "subtiri" cu Sepsi scot in evidenta relatia stransa dintre cele doua cluburi "afiliate" unor forte din interior (CCA+FRF+LPF) si din afara.

catalin_cj
catalin_cj  •  09 Martie 2019, 09:28
Postat de Radulescu Horatiu pe 09 Martie 2019, 06:48

Șase puncte fermecate,prin blat adjudecate în acest play off de CFR.***.

Plângi după Botoșani?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close